deletedmom87894 1 haftadır ayrana takmış bulunuyorum😂sabah kahvaltıda ara öğünün yanındaki meyve ile bile içiyorum😂akşam yemeğinde gece yatarken😂sudan fazla ayran içiyorum diyebilirim bide su bardağı değil uzun bardaklar varya onlarla sizler neler içip yiyorsunuz
Maaaile deletedmom87894 Ohh en faydali sey yarasin bebise 😁 hic böyle takıldığım bir yiyecek olmadi. 2.gebeligim ama hic asermedim 😁
Uysll deletedmom87894 Dido 😂 çikolata aramayan ben deli gibi dido yiyorum 😂 şükür onun dışında henüz bir aşermem olmadı..
Hilalbasak deletedmom87894 çok garip ama kuru ince bulgura aş eriyorm haftada bir kavanoz yiyorum😀😀😆😀😆😀😆
babygeldi deletedmom87894 Bende deli gibi acı şeyler yemek istiyorum her şeyin acısını alıyorum yemeklere 2 katı pulbiber koyuyorum eşimde garibim sessiz sedasız benimle beraber yiyor acı yemekleri😂
Parla Maaaile aynen benim de aşerme gibi bi durumum olmadı 2. Yi bekliyoruz bizde🤷🏻♀️ Neyden kaynaklanıyor acaba aşerme
Maaaile Parla Hicbir fikrim yok vallahi. Cok merak ediyorum ama nasil bir sey oldugunu. Hoş artik son aydayim olmaz bundan sonra heralde😁
Hilalbasak deletedmom87894 evet aynen oylee herkesin garibine gidiyor.Sanirm demir eksikliginden😀😁😀😁😀
Parla Maaaile böyle ağız uyuşuyormuş falan diyorlar:) bende 2. Trimesterdeyim sanırım benimde olmaz artık🌸 ama eşimin bana karşı hassasiyetini ölçmek için bi gece yarısı farklı bişey isteyebilirim😄 ufak bir deneme
Havva-42 deletedmom87894 1 litre süt içiyorum 🤫🤫 canım süt çekiuor sürekli midemi de rahatlattığı için
Aysila-1 Haftamdaym gebeliğimin başında cola fanta istiyordu canm sürekli şimdi ise kahve. Gözümün önünden latteler mochalar dibekler menengiçler geçiyor günün her saati🤧😅
Mrskocc Haftadayım telve,egzoz dumanı,tütün dumanı,buz,toprak aşeriyorum normalde hiçbirini sevmezdim 😂
Maaaile Parla 🤣🤣güzel fikir deneyin bence. Ben asersem gidip alacak bir eşim bile yok yanımda,bütün nazinizi yapin valla bidaha gelmez bu zamanlar.😁
Esmaonur deletedmom87894 5,5 aylık hamileyim ilk defa dün aşerdim canım deli gibi kestane şekeri istedi ama hiç bir yerde bulamadık 😢 ilk ve son olur sanırım