edadmir Ege üniversitesine gidiyorum kızlar yarın kontrolüm var 40 haftadayım yarın giricem yani 40 haftalıken gidip o gün doğuma giren varmı yani daha da bekletirler mi birde orda doğum yapıp memnun kalan oldu mu
mervecetinnnnn Ben de kontrollere egeye gidiyorum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum nasip olursa. Etrafımda orda doğum yapanlara sordum, genel olarak memnun kaldıklarını söylediler Ben de merak ediyorum açıkçası
Aym35 mervecetinnnnn Ya bende izmirdeyim ama trafik Hastanesi’ne gidiyorum temizlik olarak ilgi olarak beğeniyorum Ege üniversitesi daha kalabalık odalar tek kişilik yok diye duydum bende araştırdığım için ama en azından tepecik doğum evinden iyidir heralde ege üniversitesi
edadmir mervecetinnnnn üniversitesite olduğu için hep asistan var orda doktorlar iyi gayet memnunum şuanlık doğumum normal olacak son ana kadar kötü bir şey olmasa eğer korkuyorum açıkçası 40 haftamıza da girdik sayılır hiç bir belirti de yok arada sancımlarım oluyor doğurmak istiyorum artık
Pati Aym35 turkan saylandaki dogum drları nasıl siz hangi dr gidiyorsunuz birde orada dogum yaptırıyorlar değil mi?Persembe gunu nasipse randevum var ilkkez oraya gideceğim ondan soruyorum.
mervecetinnnnn Aym35 bende aynı şekilde düşünüyorum. Tepecikten bin kat daha iyidir ege ya. Doğum anında bi sıkıntı falan olsa kendimi gönül rahatlığıyla emanet edebilecegim bi hastane. Trafik hastanesi de özel gibi gerçekten çok güzel ama ben randevu bulamıyorum.
mervecetinnnnn edadmir tek olumsuz tarafı asistanların olması evet ama bi sıkıntı olmadığı sürece asistanların bakmasında bi sakınca yok benim için 😌 olumsuz bi durum olduğunda asistanlar doktorlara sormadan hiçbi müdahalede bulunmuyorlar
Aym35 Pati Türkan özilhan hastanesi dediniz değil mi ben Merve taşkın a gidiyorum memnunum.evet sezeryan doğum yaptırıyolar oluyor ins bişey çıkmazsa orda yapacağım doğumu benim birincide sezeryan ikinciye hamileyim yapıyolar yani .
Aym35 Pati kaç haftalık hamilesiniz sürekli aynı doktordan takip edilin tanısın sizi bana öyle demişti sonradan gittim gel düzenli seni takip edeyim dedi planlı sezeryanı yapıyoruz dedi
Aym35 mervecetinnnnn aynen özel gibi temiz ilgili ben MHRS den alıyorum geceleri genelde iki hafta öncesinden açılıyor randevular çıkıyor yani öyle alıyorum sürekli bakıyorum denk geliyor yani illa
Aym35 Merve taşkın doktorum yarın randevum var gideceğim hatta .iki kere de trafikte saniye Altuntaş a gittim .bana planlı sezeryanı yapıyoruz dedi normal doğum yok bildiğim kadarıyla
Aym35 Merve235 sağ salim kucağına al ins canm.sezeryan mı istiyorsunuz doğumu.trafik hastanesinde normal doğum olmuyor, sezeryanı da isteğe bağlı yapmıyolar ondan sana doğum salonları kapalı demişlerdir
Aym35 Merve235 inş istediğin gibi olur çiğli de çok iyi bak orası yapıyor normal özel gibi doktor ilgisi sakinliği temizliği oraya gidiyordum bana burası yakın diye değiştirdim bu uygulamada da çok okudum yani Çiğli yi çok iyi söylüyolar evet devlette istiyosan çiğli den şaşma derim