[silindi] Ebebek te indirim var diye alışverişe gittim 20ürün aldım sadece 4tanesinde indirim vardı 😒 bu nasıl indirim🤷🏻♀️ her üründe var sanmıştım halbuki 😂
Fatosumum [silindi] o kadar yer gezdim en uygun fiyatlar e bebekle civil de bi de istediğin ürünü bulabiliyosun 😊
[silindi] Fatosumum civile hiç gitmedim orda nasıl bilmiyorum ama ebebekte sanırım daha çok ürün bulunuyor ☺️ 20 Ürün 330 tl tuttu uygun buysa diğer yerleri düşünemiyorum 😂
Fatosumum [silindi] bi o kadar da ben aldım sanırım 150 lira tuttu 😂 aradan da seçmek gerekiyo ya ucuzları 😂😂
Fatosumum [silindi] civilde de 250 liralık alışveriş yapınca 50 lira hediye çeki veriyolar o da iyi geliyo 200tl harcamış gibi oluyosun 😂
host3270 [silindi] bende civilden dalin sampuan aldim pisik kremi aldim bebek yagi aldim. 3 lu islak mendil biberon burun acici pomba suluk ve alt acma minderi aldim. 130 lira verdim.
IclalKbra Canım bence civile gitmeni öneririm Çünki bizde 10 ürüne o kadar verdik indirim olduğu halde ama civilde herseyi aldık nerdeyse ve sadece 300 verdik çıktık ve yanında Askıları da veriyorlar özellikle antalya için söylüyorum muhakkak civil
[silindi] IclalKbra evet ya bu nasıl indirim 330 dedi şok oldum 😳 faturaya baktım sadece 4tanesi indirimli 😐
deletedmom321 [silindi] olsun güle güle kullansın aldıysan :) bir sonrakinde indirimlileri seçersin. Ben ona dikkat ediyorum fiyatlarına bakmadan almam hiç
[silindi] Fatosumum ya zaten hep yenidoğan seçilmiş birkaç tane yeni doğan aldım kalmamıştı mecbur iki tuluma 30 verdim indirimliden kalmamıştı 😐
[silindi] deletedmom321 bende baktım da arada gözümden kaçanlar olmuş😂 teşekkür ederim 🤗 zaten şu kişisel bakım ürünlerinde yoktu biberonda ıslak mendilde falan
Hilalinci [silindi]. Biberon islak mendil bez gittigidiyir n11 ve hepsiburaya bakin isterseniz fiyatlar magazaya gore daha uygun .
[silindi] Gizem51 sorma ya eşim hadi hadi kırk kere bakıyorsun dedi onunla alışveriş yapınca hep böyle acele ettiriyor valla sinir oluyorum en son aldığım ürünün fiyatına bakamadım ama iyi oldu ona ödesin o zaman😂
[silindi] Gizem51 market alışverişinde bile öyle valla çıkmak istemiyorum onunla ayaklarım ağrıdı diye mızmızlanıyor ya😒
Esracim [silindi] 😀 aynen canım bana da sarı etiketliler indirimde dediler koca mağazada üç beş ürün vardı sarı etiketli