Ece003 Meleka0 ben her yaştan aldım indirime giren 2 yaşa kadar hepsinden aldım 😄zaten giyecek 2 sene sonra aynı şeyleri aynı fiyata alamıycaz o kafayla aldım vallah
Deletedmom623737 Meleka0 12li hastene çıkışı Ayrı tek isimli tulum Eldiven bere çorabı çok aldım 2 adet kalın battaniye 3 adet ince battaniye 1 adet Müslin aldım ama bu cuma bime Müslin gelecek yine almayı düşünüyorum İç zıbını cok aldım 15 tane vardır Altlı üstlü takımlardan 4 tane aldım 9 adet tulum 4 adet yakalık 15 tane de Agız mendili Bibs emzik Banyo seti İki takım beşik için nevresim takımı ayrı tek lastikli çarşaf Montessori yatak yaptırdım odasına onun için de ayrı nevresim takımı aldım Aldıgım kıyafetler 0-3 3-6 6-9 olarak karışık aldım 😚
bebekgeliyoo Meleka0 21+4 deyiz alışverişe 10. Haftada başladık Bebek arabası Otomatik ana kucağı Ahşap ana kucağı Anne yanı park yatak Kulaktan ateşölçer Kamera Telsiz Elektrikli göğüs pompası Biberon Buhar/nem makinesi Katlanır küvet seti Uyku arkadaşı (Budizz) 2 battaniye Müslin örtüler İç zıbınlar Alt üst takımlar Çöp kutusu (korbell) Belki unuttuklarım da vardır zamlardan etkilenmeden hızlı hızlı bütçeme göre herşeyi almaya çalışıyorum..
HollyMolly Bir hafta önce doğum yaptım. Aldığım en en gerekli ürün anne yanı beşikmiş. Ben ebebekten baby plus safe Side anne yanı aldım. Bebeğim direkt yanımda yatıyor gibi elim hep üstünde. Direkt yatağıma yapıştırdım. Belki 8-9 aylık olana kadar anca kullanılır ama olsun. Her gün iyi ki almışım diyorum.
Emineekyl HollyMolly bende düşünüyorum anne yani beşiği yorumunuzu görünce sevindim kararımı verdim alcam kesin bende 👍🏻😍
AlpAslanbabysmom Bolca iç zibin (en cok onlar kullaniliyomus) Birde beğendiğim 9-10 parça kıyafet ama 3 aydan basliyo yeni doğanlar çabuk küçülüyor diye 1-2 tane aldım Kalın welsoft tulumlari var 3 tane hediye hepsi hastane çıkışı 12 li Agiz mendili Bolca Çorap 4-5 Külotlu çorap Eldiven ve bere Kalın patik 4 muslin Bez 1 tane muslin battaniye Mamajoo Biberon Philips avent emzik Nohut battaniye Kundak Beşik Anne kucağı Kanguru Banyo seti Şimdilik bu kadar bu ay sonu da kalanları alacağım inşallah 🤷🏼♀️😅
Gizemmihra Nurdrmz_24 BİM’e 7 ocakta gelıyor banyo gereçleri int çok pahalı aynısı kacırmayın sabahtan alın çok kullanışlı
B1983 Merhabalar cici hamisler🌸Benim merak ettim kac aya kadar kıyafet alıyorsunuz mesela indirimler oluyor simdiden ileriki yaşa almak mantıklı mi hoşuma giden kıyafetler oluyor almak istyrm😄😄😄
Alini B1983 Canım ileri yaş kıyafeti almakta bende bi takıntı galiba 😂 Yenidoğan kıyafeti az al hemen büyüyor giyemiyor dedikleri için bebeğime 3 tane yeni doğan almışım gerisi hep 6 ay 9 ay 1 yaş ve bomba haberim indirimde bulup 4 - 5 yaş setleri bile alıp koymuşum geçen gün dolaba hastene çantası hazırlamak için bir baktım yeni doğan atleti bile yok 3 ay 6 ay almışım. Şuan 27 haftalık hamileyim doğuma yakın 0-3 ay birkaç kıyafet daha almam gerekiyor çünkü hep büyük almışım 🙈
Ayazmami 2 tane 5 li hastane çıkışı,4 5 alt üst zıbın patikli pijama çorap,4 tulum,eldiven,patik, şapka 2 ince 2 kalın battaniye, ağız mendili,penye ve örgü yelek,biberon,emzik daha çok eksik var ve fiyatlar fena 🤭
Puddingin Ayazmami battaniyr olarak nasil modeller aliyosunuz. Trendyolda el orgusü taş modeli var cok hoşnama kararsizim
SerraveAnnesii Gizemmihra Ben trendyol indirimden katlanan küvet set halinde 190 liraya aldım😀 bimde daha pahalıya denk geliyor set halinde alınca 😒 ama trendyolda artık fiyatları düşmez 🥲
HollyMolly Semra120220 sallanıyor ama ben sallanma özelliğini henüz kullanmadım. Titreşim özelliğini tercih ediyorum gaz için. Direkt bebeğimle temas kurabildiği icin poposuna pış pış yaparak sallıyorum :)
Annesininkurabiyesi Meleka0 ben bunun bi listesini çıkardım ve 6. Ayımdan sonra alışverişe çıkıcam henüz aldığım ilk şey bebeğim için 6 aylık bi zıbın üstünde babayla alakalı şeyler yazılı 😇
Gizemmihra Meleka0 bebek için avent biberon cam olanı Avent emzik BİM’den katlanır banyo seti Bir tane hastane çıkışı 12 Li 3 tane 5 Li takım 3 tane tulum 3 tane alt patikli 3 tane üst uzun kollu 3-6 ay arası 3 tane takım Eldiven şapka patik 25 tane ağız mendili 3 tane battaniye 4 tane Müslin örtü Yazlık takımlar 6 ay için Salıncak Su matı Cıngaraklı oyuncaklar Reflü yataği Arabası payetli Anne yanı beşik ahşap kademeli olanlardan 3 tane nevresim takımı Yorganı Hastane için kilitli poşetler Mustela bakım çantası Bitkisel green çamaşır deterjanı yumuşatıcı emzik biberon yıkama deterjanları Emzık kutusu askısı Dolap şifonyer Anne çantası sırt Kraft markası El çantası Puset örtüsü Prima premıum 140 lı 3,5 kılo olandan bez Islak mendil Pamuk Banyo havlusu 2 adet Kutu seklınde bez biberonu koyabılecegim aparat Lansinoh elektrıklı süt sağma makinesi ödünç aldım Tarak makas ateş ölçer set halinde olandan Dönence oyun halısı ana kucağı daha almadım Anne için Depent …lohusa pedi ..pijama takımı.. hırka.. göğüs kalkanı …göğüs pedi.. iç çamasır ..çorap ..terlik lohusa kıyafeti… tacı …havlusu hastane için.. eşofman takımı çıkışta giyebeıleceğim..