poyrazinannesi3547 Aleyyy5 Tahin pekmez ceviz muz balık tavuk yeşil mercimek kaşar peynir maden suyu kabak çekirdeği süt yumurta bunlar çok güzel kilo yapıyor
eylulabla_oluyor Aleyyy5 ger gün haşlanmış yumurta yiyordum kuru yemiş abartısız tabi ve muz bildiklerim bunlar ha bide kesinlikle maden suyu için inanmıyor kimisi ama kızım doğar doğmaz bacaklarına basıyordu çevremde de çok duydum faydasını ve arkadaşlarımın çocukları hem geç yürüyen oldu hemde 3 aylık olup hala ayağına sert basmayan kafasını tutamayanlar var gerçekten maden suyunun aşırı faydası olduğuna inanıyorum ben
Aysee_35 Aleyyy5 valla benimki önden gidiyor hem şekerden dolayı hem de yiyorum sanırım. Her gün Omega 3,fındık,badem,ceviz, süt, havuç, muz, soda bunları tüketiyorum. Meyveyi eksik etme Bi de.
Nil1308 eylulabla_oluyor magnezyum u fazla içeren bır maden suyu ıcıyorsunuz deıl mı hangı marka oldugunu sorsam burda da sıkıntı oluyor mu marka vermek bılemıyorum
Zeynep0806 eylulabla_oluyor günde kaç tane tükettiniz ben bir tane içiyorum yeterli diye düşünüyorum ama genede sormak istedim
asel35ece Nil1308 magnezyum fazla olacak derken sodyum oranına da dikkat et canım sodyum oranı 70ten yukarı olanları çok tavsiye etmiyor doktorum. Tansiyon ve ödem açısından sıkıntı yapıyor demişti. Ben de süt kaju ceviz yulaf muz Kakao kaşar peyniri kilo aldırıyor diye öğrendim doktordan
Nil1308 asel35ece evet bende de ödem sıkıntısı var henuz tansıyon yukselmedi ama takıpteyım kaju ıcın de kolestrol ve trıglıserıd duzeylerıne dıkkat ederek tüketmenızı onerırım ben de ☺️
asel35ece Nil1308 kız zaten her şey bu kadar pahalıyken istesek bile öyle bol keseden tüketemiyoruz bence 😂😂😂 şakası bir yana teşekkür ederim canım bilgi için 🥰
Nil1308 asel35ece 😅😅 haklısın ne deyım rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın kiloları da bir yere kadar tabi 🥰
Busrabaksii Aleyyy5 bizde üç hafta gelişim geriliği vardı doktor kilo aldircak şeyler ye dedi. 13 günde yarım kilo almış hemen hemen kızım. Yaptığım tek şey her sabah bir bardak çocuk devam sütü, 6-7 cici bebe, 1 muz blenderdan çekip shake olarak içmek oldu. Gün içinde de bir tane daha muz tükettim o kadar
asel35ece Busrabaksii ben de bunu bir bardak süt bir tane muz ceviz ya da badem ekleyerek yapıyorum bazen bal da ekliyorum bazen de değişiklik olsun diye yulaf aynı şekilde blenderdan geçiriyorum bence de kilo yapıyo bebeğe bu karışım
eylulabla_oluyor Zeynep0806 bir yeterli bence bende 1 içiyordum ayranı çok severim eşim ayranlarıda hep sodayla yapardı ekşi ayran severseniz denemelisiniz böyle de tüketiyordum