Ozgebayrak Kızlar Merhaba Denizli’ye taşınalı henüz 3 ay oldu ve burada pek tanıdığım yok 😊 20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim 😊 Tanışmak, sohbet etmek isteyen anneler varmı 😄
Ozlem2206 Ozgebayrak merhaba canım hoşgeldin güzel denizlimize ben buralıyım 30 haftalık hamileyim bende çok sıkılıyorum malesef pandemiden iyice kapandık☺️
Ozgebayrak Ebegebeanne Hoşbulduk teşekkür ederim 😊 hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilk defa bu cuma doktora gideceğim internetten biraz araştırma yaptım ve Denizli devlet hastanesi Murat Gökhan Kinaş’a randevu aldım hiç tecrübem olmadığı için biraz bilgisizim tavsiyeniz varsa dinlemek isterim😊
Elayvzz Kızlar bende Denizli deyim 4 haftalık gebeyim doktorum özel sağlık hastanesi zeynep hanım çok iyi doktordur tavsiye ederim
Ebru18 Ben de Denizli’ye bu hafta taşındım. 36. Haftamdayım, doğuma az kaldı. Doğumu geldiğim şehirde ki doktorumda mı yapsam yoksa Denizli’den bir doktor mu bulsam diye düşünüyorum ama bu saatten sonra doktor değiştirmekte mantıklı gelmiyor. 🤷🏻♀️
Mubufe Ebru18 nereden geldiniz denizlide de var iyi doktorlar özel hastaneden isterseniz önerebilirim doktor
1sincaptanesi Ozel sağlık hastanesi Zeynep orpak oneren olmuş ben önermiyorum hamilelikten once yumurtan kiste dönmüş 2 ay gelme anca atarsin dedi 2 hafta sonra ali ulutürke gittim temiz rahmin dedi sonraki ay hamile kaldim zaten bence dr ali uluturk ideal ve uzun yillar tecrubesi olan biri. Bu arada ben de yeniyim denizlide martta 1 yıl olacak hamilelik dee 25.haftalik olduk