funnymummy Adana’da 5 aylık kadın kanama şikayeti ile hastaneye gitmiş düşük yaptın diye çocuğu kwfenlemişler babası gömmeye götürürken çocuk ağlama sesiyle farketmiş ki çocuk yaşıyor 😳çocuk şimdi hastanede tedavi altındaymış
elaweannesi funnymummy ay bende gördüm tam anlamadım ama sandım wakti tmmda ölmüş demişler kıyamam ya 5 aylıkmış demek durumu tedawi altında demek umarım hayata tutunur 👼 dualarımız minik bebekle
Kbrayankkk2 funnymummy Rabbim çok büyük öldürmeyen Allah öldürmez o an yaşamıyordur gömülürken karincaya can veren rabbim onada nefes vermiştir Çok buyuk Allahin mucizeleri
Aynur47 funnymummy anlamadım olayi bes aylik hamile kadin bebek doğurmuş ölümü sanmış gidip gommusler
Meleekk funnymummy ağzım açık izledim. Şok oldum resmen. 😨 Hayata tutunur inşallah. Allah ın mucizesi işte 🙏💕
Asyaayaz1 Evet bende gördüm haberlerde çok şaşırdım Allah’ın hikmeti işte çocuk cihaz olmadan vs yinede ayakta kalmış❤️
funnymummy elaweannesi Kbrayankkk2 Meleekk amin inşallah iyileşir hayata tutunur bebek de ailesine kavuşur
funnymummy Aynur47 5 aylık hamile kadın kanama şikayetiyle gitmiş hastaneye canım düşük yaptın diye çocuğu kefenlemişler ölüm belgesini vermişler felan babası gömmeye giderken çocuk ağlamış 😇