Imasleeper Kızlar selam gynotardyferon adında demir hapım decavit adında da vitaminim var fakat ben ikisinide sabah kullanamıyorum mide bulantımdan dolayı. Akşam içmemde bi sakınca olur mu ikisinide ??
Yagmur2210 Imasleeper canım demir ilacini yemekten 2 saat sonra alabilirsin ama en az 1 yada 2 saat aldıktan sonra süt ürünleri tuketmemen gerek d vitamini de yemekten sonra direk alabilirsin hatta demirin emilini artırmak için arada portakal suyuyla al bn öyle yapıyorum c vitamini demirin emilini yükseltiyor
ggkca Imasleeper bu ikisini 2 hafta öncesine kadar bende kullanıyordum, ikisini gündüz içince ağır geliyordu o yüzden demir ilacını uyumadan önce içiyordum Decaviti ise sabahları.
Imasleeper Zehra9616 sabah tiroid ilacı kullanıyorum o zaman öğlene demir vitamini de akşama alıyım ollur mu öyle
Selin12- Imasleeper olur canım öğlen alabilirsin kan ilacını ama bana sorarsan akşam alsan daha etkili olur decaviti öğlen alabilirsin
Hhilall37 Imasleeper sabah erken saatte tiroit ilacını kullanıyorum 1 saat sonra demir yarım saat 1 saat sonrada kahvaltı. Decaviti de 20 hafta boyunca akşam kullandım
Hhilall37 Imasleeper doktor ilk verdiğinde 12. Haftada mide bulantım hala geçmemişti çok zor oluyordu yutması. Özellikle decavit kocaman olduğu için ekstra zor oluyor