1996fatma Kızlar aşırı derecede boğaz agrımla başladı boğazım şiş yutkunamıyorım konuşsam boğazım acıyo sürekli ılık şeyler tüketiyorum yardımcı olun lütfen şimdide burun tıkanması ve geniz akıntısı oldu ay napacagım öneri verin lütfen 🙏🏻
Fkug 1996fatma ah ben 13 haftalık hamileyim bu kadar kısa sürede iki kere atlattım hemen doktorunuza gözükün kandaki enfeksiyon ilaç kullanmayınca 36 lara cıktı ve cok zor atlattım 1 haftadan fazla hastanede yattım benim ikiz gebelik olunca kat ve kat zorlu bir süreçti sabaha kadar agladıgımı bilirim o hastane odasında rabbim şifa versin kendinizi asla üşütmeyin hep sıcak tutun
Beyzan738 1996fatma direk bal limon karışımı yap boğaza ağrıya birebir 🤗 bı kaseye aynı ölçüde bal ve aynı ölçüde limon sık karistir çok katı olmasın sabah akşam yemek kasigyla iç 🤗
Beyzan738 1996fatma bide Viks varsa cezvenin içine yemek kasigyla Viks krem kat ocakta biraz erit hepsini eritme kokusu çıksın sadece.. ve bulunduğun odaya cezveyi koy hem odanın mikrobunu kircak hemde nefesini açar