Serapcemre hamisanne_63 ben dogumdan sonra kullandm😊 hasta bezini acıp bakablıyorlar kanama durumuna bu da lastikli ya çekiştirip baktılar😊
Boncugummmm hamisanne_63 anladm canım inşllh bulursun sanki şokdan aldım demişti biri orada baklm yınede
hamisanne_63 Serapcemre aynen vücudu sarıyor zaten düşmez belinden düşme ihtimali sıfır bence rahat olmalı
Serapcemre hamisanne_63 ya benm dependi arkadaşım vermişti bilmıyorm smdı ıkıncı dogum olcak ondan emin olamadm
SekerAnne Boncugummmm ben ilk doğumumda bilmiyordum depend var mı dedi hemşire ben de yok dedim o olsa iç çamaşırınız bu kadar batmazdı dedi
SekerAnne Boncugummmm kimi de rahat değil dikişe geliyor yazmış ama kilottan daha rahat olacağı kesin
MerveNur- hamisanne_63 L dar olmaz ben de senin gibiyim hatta daha fazlayım alıp denedim çok çok rahat bi külot merak etme 😊 hatta post açmıştım iade edip xl mi alsam diye ama iyi ki etmemişim boşuna
Sevaa02 Ben canpedinkini alıcam depend çok pahalanmış. Onun içinde bel çwvresi ölçüsü dikkate alınıyor ben şuan 37 haftadayım 74 kiloyum 100cm belim M beden alıcam
Laleozkan_09 hamisanne_63 63 kiloyum 39 haftalığım m aldım. Kullandığım bedenin bir büyüğünü aldım Siz de normal bedeninizin bir büyüğünü alırsanız daha iyi olur.