Seross10 Esraaa6311 benimde böyleydi gebelik kurdeşeni dediler kaşındıkça kabarıyordu çözümü yok dedi cildiye doğurunca geçicek dedi🤭 karaciğer enzimlerine bir baktırın kolestazdan da şüpheleniyor doktorlar ya da cildiyeye gidin
Meyroo Esraaa6311 geçmiş olsun canım doğumdan önce başlayıp doğum sonrası devam eden kaşıntı hastalığı maalesef bende yaşadım bebeğimi bile emziremiyodum kaşınmaktan Doktor bunun tedavisi olmadığını kendilinden geçeceni söledi sadece rahatlatmak için kremler vermişti
Esraaa6311 Seross10 canım ben doğurdum 30 gün oldu doğurduktan sonra çıktı aynen kaşıdıkça kızarıp kabarıyor
asyaa0 Esraaa6311 Annem de hamileyken böyle olmuş bazı gebeliklerde oluyormuş doğumdan sonra geçiyor diye duydum
Muberenay_25 Canım bende öyleyim kaşıdıkça kaşınıyorum uyuzdan şüphe ediyorum yaygın bu aralar eşimede gecti gebelik kaşıntısı eşe gecermi bilmiyorum ama gecti soguk su kolanya rahatlıyorum
Meyroo Esraaa6311 aynısı hatta kaşıdığım zaman daha beter oluyodu balon balon kabarıyodu Kalcam ve bacaklarımda