DeryaPekerr Ebru1234- Bende Fatih beye gidiyorum çok çok ilgili memnunum arkadaşlarımın takibiyle doğumlarını da o gerçekleştirdi
Gizemkocar Medicana mehmet tunç beye gidiyorm muayenesi en son 400küsurdu..dogum ucreti de en son 10500 dendi
Tomrisumay61 Gizemkocar Ben de Mehmet Tunç hocaya gidiyorum:) İnşallah doğumumu o yapacak :) Biz de doğum sigortası yaptırdık da zamlardan etkilenmedik çok şükür.
ikizleribeklerken Gzmlerce muayene ücreti 190₺ olacak Şubat ayında dediler benim 4 ocakta kontrolüm vardı o zaman sordum doğum bizim için daha erken olduğundan sormadık
Svg02 Tugcely Ben de orada doğum yapmayı düşünüyorum ama şu an başka şehirdeyim. Fiyat bilgisi vermiyorlar. Sizin bu fiyat bu sene için geçerli mi eski yılın fiyatı mı
Tugcely Svg02 biz yılbaşı öncesi görüşmüştük o zaman 5100 dediler daha sonra tekrar sorduk takipli hasta olduğunuz için gelen zamdan etkilenmezsiniz dediler ama dediğim gibi yılbaşı öncesi görüştük biz şimdi değişmiş olabilir fiyatlar
Cotanakk mylittlepony bi arkadaş sormuş hala fiyatlar güncellenmemiş ay sonunu bulurmuş güncellenmesi hala muayene 200 doğum 4750 imiş şuan güncellenince ne olacak belli değil