Gunce35 elfmoom yalancı mı 🤔 yani size ne diyeyim bilemedim. Ben geçmiş fiyat bilgisi aklınızda kalmıştır diye öyle yazdım. Tartışma ya da size bir şey ima etme niyetli asla yazmadım. 🌼🤚🏻
elfmoom Gunce35 ben tedaviyle ilk kez hamile kaldım doğumum martta 2 yıl önceki fiyatı nereden bilebilirim neyse çok teşekkürler 🙏🏻
elfmoom Askiletotomsu bir sürü var işte 🤭 bazen postlar aşağı da kalıyor ya görmüyorlardır ben de bi 10 gün sonra galen ve medicanın güncel fiyatını paylaşırım🥰
ikizleribeklerken Askiletotomsu evet canım Şubat ayında zam geliyormuş 190₺ olcakmış doğum için konuşmadık ama daha erken olduğu için
Zuhalbrl Ata saglik hastanesini bilen yok mu cuma kontrole gidicem doğum ücreti kaç oldu acaba telefonlada bilgi vermiyolar
Sinem17s Zuhalbrl ata sağlık Hastanesi’nde kemal beye gidiyorum 215 TL oldu muayene ücreti doğumu da sorduğumuz da 6000 TL dediler Haziran ayına kadar diğer kadın dogumcular 195 TL muayene ücretleri bu arada
iamozgerturul Zuhalbrl ben aralık ayında sorduğumda normal ve sezeryan doğum 5.500, epidural 750₺ olmuştu bu yeni yıl zamlı fiyatıydı. Şuan geçerli olan fiyatı bu. Doktorumda Pınar Erkan. Muayene ücreti 190 tl
Funday35 Sinem17s Bende kemal beye gidiyorum sorduğunuz normal doğum mu birde ne zaman sordunuz bende merak ediyordum doğum fiyatını ne kadar oldu diye hazirandan sonra fiyat değişecek mi ki
Buki35 Sinem17s a merhaba ben de aya sağlık kemal beye gidiyorum ama daha 22haftalık oldugum için hiç doğumla ilgili konuşmadık benim tam mayıs başıyla 15i arası bayrama denk gelir kimse olmaz diye cok korkuyorum siz kac haftalıksınız?
Buki35 Zuhalbrl bende kemal beye gidiyorum sizin doğum yaklaştımı?ben haftaya detaylıya giricem bakalım..
Evintekce poyrazinannesi3547 İsteğe bağlı olunca ücretli oluyor hoca giriyor doğuma o yüzdrn ücretti ne kadar diye merak ettim.Tabi bebeğin duruşuna göre sezeryan olursan ücretsiz ama kendi isteğiyle olunca ücretli.
poyrazinannesi3547 Evintekce evet olabilir ben unutmazsam sorym bzm doktora yarın söylerse size bilgi veririm 😊
iamozgerturul Askiletotomsu Askiletotomsu bende ata sağlık hastanesine gidiyorum, doktorum pınar erkan çok memnunum önümüzdeki hafta doğumum olucak inşallah
Denizvegokyuzu Ebru1234- Doğum paketinin içinde fotoğraf çekimi de var mı fiyata dahil mi acaba bilginiz var mı ?
Ttgsm AdenEva bende egepol hastanesinde doğum yapacağım 25 ocakta bu dediğiniz nasıl oluyor acaba ben daha doğum fiyatı konusmamistim beni aydınlatır mısınız acaba