Clk56 Cotanakk ay insallah boyle şeyler yapmazlar ama ben eşime dedim 7 geçerse neden geçmiş tek tek liste yaptır kabul etme hemen dedim
Clk56 Cotanakk ay ben daha hic korana testi vermedim 7250 oldu bir posta yazdım ama hangisine bilmiyorum fotoğrafçı kabul etmiyorlarmis ya ona takıldım bide ben doğum anı değilde odaya cagiracaktim Kadriye kaplan diye bir fotoğrafçı cinarlinin fotocusuymus 500 e çekecektir sepet arka plan filan getirecekti üzüldüm şimdi
Cotanakk Clk56 o da çok saçma ben istediğim fotoğrafçıyı getiririm size ne ya nerden para koparacaklarmış şaşırmışlar
Clk56 Cotanakk demi bencede ben dicem ceren hanıma ameliyathane için belki istenmez ama odaya niye kabul edilmiyor dicem 2500 de cok fazla yani bu arada ceren hanımın instgramda son doğumu normal doğum gecesine hayran kaldım kadın eyeliner çekip gitmiş ben yolunmus tavuk gibi olurum doğumdan sonra 🤣🤣
Cotanakk Clk56 hahahahahahah aynı şeye odaklanmamız peki hahaha ben de aynı şeyi düşündüm kadına helal olsun makyaj tip yerinde gördüğüm anda aklıma söylediğiniz şey geldi ben olsam kesin yoluk tavuk gibi olurum kadın paylaşamaz zaten 😂
cemrekuyucu Ben özel ege yaşam hastanesine gidiyorum. Muayene 135 tl(sigortalılar için) Doğum ücreti şuan için 4500 tl dediler fakat ilerleyen zamanlarda zam gelebileceği söylendi 2021 in ücreti üzerinden devam ediyorlarmış.
mucizebebek2010 cemrekuyucu Merhaba hangi doktors gidiyorsunuz acaba bende Ege yaşama gidiyorum memnunmusunuz? Oradamı doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Clk56 Cotanakk hahahahab gercekten helal olsun hiç işim yokken bile eyeliner yamuk çekerim hele doğuma girerken hic yapamam 🤣
Meltemak35 Venus_ Mehmet bal a gitmenizi öneririm medicalpark ta. Ben memnun kaldım tavsiye ettiğim arkadaşlarım da orda da ediyor
Clk56 Cnsgkc tabi yazarım bu cumartesi ceren hanım calismiyormus haftaya kaldı benim haftaya cumartesi gidicem fotoğrafçı ve epidural sorup yazarım sizede
Clk56 Cotanakk aynı bende aklima bile gelmez onlar o an canımın derdinde olurum ilk siz zanlettim o bayanı sonra dedim 3. Cocuk değildir ilkti sanki
Cotanakk Clk56 hahahah yokk benim ilk bebeğim olacak Ceren hanımın beni paylaşacağını daha doğrusu paylaşabileceğini zannetmiyorum insanlara kötü örnek olmasın diye savaştan çıkmış gibi olurum çünkü muhtemelen 😂😂