buglembuglem929 Kizlar bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadı dojtor üç dojtir baktı kalbi atmiuor dedi çok üzgünüm bu durumu yaşayan varmı kürtaj dedi sabah olucak ilaçla dusurucez dedi çok korkuyorum
Zehra9616 buglembuglem929 tek doktora asla guvenme bi kac doktora daha git hemen oyle dusuk yaptirilmazki
gamzeozer16 buglembuglem929 2 kere üst üste yaşadım saglıksız bebek oldugunu söylediler cok gecmis olsun ben cok cekmiştim ilaçla falan düşmedi kanamam gelmedi en son ki düsügimü agustosta yaptım 3 gün bekledim hastanede ilaçla düsmemişti allah yardımcın olsun 🙏
Seval88 buglembuglem929 çok geçmiş olsun canım ilaç yerine direk kürtaj olsan daha iyi birşey anlamazsın ilaçla zor oluyor diyorlar İlk hamileliğimde aynısını yaşadım direk kürtaj oldum Kürtaj arkası hemen hamile kalmıştım ben ilk adet sonrası çok sağlıklı bi oğlum oldu temiz rahme hemen hamile kalınırsa sağlıklı çocuklar olurmuş sorunsuz doğurdum şimdi 2. Ye hamileyim rabbim nasip ederse
buglembuglem929 Zehra9616 8+6 Canim uc doktora gittim bugün altanda bakıldı yok atışları ağladım. Doktor yarın tekrar bakiyim dedi
Zehra9616 buglembuglem929 anladim cnm hayirlisi olsun rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin insallah uzulme