Afraninanasi59 nisanhaziran sezeryan olunca eşler de girebiliyor mu doğuma pandemide yasak diğe duydum yakın zamanda sezeryan doğum yapan varsa bilgi verebilr mi
Brc_happy nisanhaziran Kaçıncı ayınızdasınız bilmiyorum ama ikili test veya detaylı ultrasonu Sinem hocada mı yaptırmayı düşünüyorsunuz ?
cukulataannesi nisanhaziran cumartesi bi anda doğumum oldu epiduralli normal doğum yaptım 5400 ödedik. Sezaryen olsa da değişmiyor. Ücret yatarken nakit olarak ödeniyor😬
gigi Burcuburcucu Burcuburcucu çok geçmiş olsun. Bende çikolata kisti vardı 3 -4 cm civarında kendisi bir ilaç verdi kist 7 cm oldu. Kadın hastalıklarından kesinlikle anlamıyor. Bu tarz doktorlar bilimsel yayın makale vs takip ettiklerini düşünmüyorum. Okuldan mezun oldukları ile kalıyorlar. Tek derdi sezaryen. Umarım sağ Salim bebeğinize kavuşursunuz 🙏
nisanhaziran Brc_happy ben ikili testi izmirde yaptırmıştım detayli zamanindada sinem hanıma gitmiyordum henüz özgür bigeye gittim birde şehir hastanesine gittim ama şehir hastanesindeki doktor çok kötüydü
cukulataannesi nisanhaziran star medicayı bilmiyorum. Eşim fatura almış ödeme yaptıktan sonra. Ekstra bi şey ödemedik. İşitme testini de bugün yaptırdık. İlk doktor muayenesini de yaptırdık. Sadece 15 TL ödedik ona da kayıt açtırırken. Bitti artık haklarımız😁
Brc_happy nisanhaziran Özgür Bige yi detaylı ultrason konusunda tavsiye edermisiniz peki ? Çorluda vatan hastanesine Emre Erdoğdu diye İstanbuldan bir doktorda geliyormuş sanırım detaylı için de 🤔
nisanhaziran Minikuzu ben ona devamli merhaba gitmedim yaşam hastanesi evir doktora gidiyordum ondan memnun kalmadım o yüzden sinem hanıma geçiş yaptim özgür bigeye sade e detayli ultrason için gittim
nisanhaziran cukulataannesi izmirde doğum yapılan hastanelerde ilk 1 ay bebeğin kontrolleri indirimli oluyor dediğiniz gibi 15 TL falan eşimin gorevinden ötürü burdayız burada böylemi yoksa sadece 1 muyanemi bu sekilde bide doğum sonrası sizi muayene edecekmi doktorunuz
Bsraermis8 gigi birkaç defa gittim ben birde ilk çocuğumda gitmiştim seviyorum o doktoru gayet ilgili . Ama şimdi asistanları bakiyo bana