Sssna Nazgunes https://korkmazhaber.com/ozel-hastane-dogum-ucretleri-istanbul-avrupa-anadolu-yakasi-tum-hastaneler-8541.htm şöyle birşey buldum ne kadar doğru bilmiyorum
annesinin_beybisi Nazgunes 16_18 bin nedir bunlar böyle ya allah aşkına kazıklayacak adam arıyorlar çok beklerler
Sssna Nazgunes Ataşehir florance nightingale gidiyorum. Doktorum burada,acıbadem,medipol,medicana ile çalışıyorum yada senin istediğin hastaneye gelirim dedi. Cuma kontrolüm var o zaman soracağım fiyatları. Sen hangi hastane
Nazgunes Sssna avicenna Ataşehir hastanesi canım ben sordum da 2021 fiyatı normal 3500₺ zorunlu sezeryan 4000₺ isteğe bağlı 5000₺ di 2022 fiyatı normal 4500₺ zorunlu sezeryan 5500₺ isteğe bağlı 6500₺ dediler
Nazgunes annesinin_beybisi valla fiyatlara neler dahil bilmiyorum canım hemde pcr testleri vs ayrı ücretlendiriliyor dediler
Sssna Nazgunes benim kendi doktorumunda ekstra ücreti olacak herhalde hastane dışımda birde ekstra testler vs. 15 bini bulur gibi geliyor
Nazgunes Tugcevemercimek sadece doğurun diyorlar ama kimse gelip fiyatlardan bahsetmiyor böyle insanlar nasıl doğursun özele gitmeyin diyolarda devlet hastanesindede insan muamelesi göremiyoruz nolacak bilmiyorum canım