biroglanannesii Kızlar 33. Haftaya giricem hastane çantasını hazırlıcam artık . Bana anne bebek bakım çantası çok gereksiz geliyor o yüzden almadım . Normal hayatta da hep evdeyim kullanacağım bir yer yok . Yinede sormak istiyorum mutlaka al diyenleriniz var mı?
Azrosum biroglanannesii Canim al tabi yani illa anne cantasi alacaksın diye birsey yok ama içi geniş kol yada sırt cantan olsun bi saglik ocagina komşuna bile gitsen yanina biseyler almak zorunda kalıyorsun bebekle bi cüzdan bi telefon asla çıkamıyorsun evden😑
Ozlem2904 biroglanannesii ben aldim cicek sepetinden indirmdeyken her hafta kayinvalidemlere gidiyoruz ben kendim disari cikiyorum ve hep kucuk canta kullanirim cuzdan telefon mendil sigcak kadar o yuzden ihtiyac gordugumden aldim ben buyuk cantam yoktu. Ama buyuk kiyafet bez mendil gircek buyuklukte b cantaniz varsa bence gerek yok
2bebisannesiiii Bi yere giderken hastane sağlık ocağı anne kayınvalideye falan bebeğin yedek kıyafet bez biberon va koyacak çantan varsa gerek yok, ben ilk cocuktan kalanları kullanıcam lcwden sırt çantası almıştım onu kullancam anne bebek bakım çantası almadım😁