Duruu Aralık sonu ocağın 5’i en geç kız dedi 12haftalıkken en son gittiğimde,ama hala inanamadım kız olduğuna erkek hissediyorum🙄
SerkanSinemne Busu48 benımde 8aralık erkek allah analı babalı buyutsun inşallah hayırlı evlat olaun sagılıkla kucaga almayı nasıp etsın rabbım❤️
Busu48 SerkanSinemne Amin hepimizin evladını sağ Salim kucağımıza almayı nasip eyler inşallah Allahım kimsenin kucağı boş kalmasın .. 🙏
Nilay_09 Nuuurrr sağlıkla geçsin günlerimiz 🙏 bizimki de kız diyorum artık bu kadar süre sakladığına göre 🤦♀️😀
Maviseyyah Nilay_09 merhaba 7 aralık görünüyor ve erkek 😁eğer yüzdelik dilim olarak erkek oranı yüksek söylemişse dr sonrası değişmiyor 👋🏻
Nilay_09 Maviseyyah ayyyy benimde 7 Aralık 🤗 Allah'ım hayırlı evlatlar versin hepimize kız erkek hiç farketmez 🙏
esradnz 6 aralık inşallah kızım olucak 🤗 bende daha hiçbir alışverişini yapmadım daha erken olduğunu düşünüyorum
KadriyeDerin Aralık 16 prensesim olucak nasipse Allahım herkesin sağ sağlim doğumlar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim 🧡