Nilay_09 Aralık 7 muhtemel doğum tarihi kızlar bu yıl ve gelecek yıl doğacakları hep erkek duyuyorum Aralık başı anneleri sizin cinsiyetiniz nedir kesinleşti mi? Bizim halâ net değil ama en son erkek dedi doktor bakalım ☺ 👶🤰
VergiliBirsenTolga mucizemizibekliyoruzz ben daha hastane çıkışı tulum falan aldım bu haftadan sonra başlıcam Allah’ın izniyle 27+2🌸👼🏻
Nilay_09 mucizemizibekliyoruzz yok canım ne tamamlaması daha doğru düzgün birşey almadık bu ayın sonu hepsini almaya başlıycaz Allah izin verirse
Eeelllliiiiiifffffffff mucizemizibekliyoruzz beşik ve arabamız kaldı biraz aceleci çıktık geçen gün herşeyi aldık bitirdik alıncakları yapılcakları
Nilay_09 VergiliBirsenTolga ben onlarıda almadım daha bekliyoruz 🤔 neyi bekliyosak 😊 sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Sunu Erkek bizimde :) Sadece krem, şampuan, ateş ölçer, biberon tarzı şeyler aldım ben. Giysi kısmını inşallah eylülde Havuzlu han taraflarından alacağız
Seymamurduk Nilay_09 Aralık 24 dedi ama hala net bir cinsiyet Yok 🤦♀️ Bugun detaylı ultrasonum var inşallah netleşir çorap bile alamadım 🤷♀️
Nilay_09 Seymamurduk ahhh canım aynı durumdayız bizimki ayrıntılıda bile açmadı bacaklarını 1 saat uğraştı doktor inşallah sizinki netleşir
Esra8861 Seymamurduk benimde Aralık 24 denildi😊 bugun 20+6 olduk cinsiyet erkek bende daha bısey almadım erken daha dusunuyorum 🐥 Ayrıntılıya eylülde gırıcem
Ayseakyl 21+2 26 aralık dedi doktor kızım olacak inşallah hepimize Allah sağlıkla hayırlisi ile kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi 😊😊
SerkanSinemne Busu48 benımde 8aralık erkek allah analı babalı buyutsun inşallah hayırlı evlat olaun sagılıkla kucaga almayı nasıp etsın rabbım❤️