Kbrayankkk2 @Cicilibicili bildirimleri silemiyormuyuz esim arada bakiyor da görmesini istemiyorum😁 NASIL silebilirim bildirimleri
deletedmom87894 Kbrayankkk2 hahahhaha bensiniz😂bende sanki kötü bişey yapıyomuşum gibi görmesini istemiyorm😂😂😂
Cicilibicili Kbrayankkk2 merhaba annemiz, böyle bir özellik mevcut değil. Eğer bildirim sayısını silmek isterseniz bunu bildirim ekranındaki sağ üstteki tik işaretiyoe yapabilirsiniz. Bildirim ekranında güncel bildirimler kalıyor zaten sürekli değişiyor o bölüm.
Kbrayankkk2 deletedmom87894 Ahaha aynen bazen kaynanalar için acilan posta kaynanamdan bahsediyorum 🤣 giriyor ama iyki bildirimlere vs bakmiyor🤣
Kbrayankkk2 annesinin_beybisi ben adam evden gidince giriyorum adam varken giremiyorum kimle konusuyon diyip geliyor ee gorcek 🤣
annesinin_beybisi Kbrayankkk2 aynen ben de şimdi eşim kahveye gitti de öyle girdim sürekli ne yapiyosun kiminle konuşuyorsun diyor telefona bakmak istiyor hemen ışık hızıyla çıkış yapıyorum 😅
Kbrayankkk2 deletedmom87894 Buraya girince direk bahane bulup alıyorum teli sanki bsey yapıyorum gibi 🤣🤣
deletedmom87894 Kbrayankkk2 bende geçen benim bu sayfa açık kalmış allahtan hastane yorumu yapmışım okudu dalga geçiyor benimle 😂😂ama nasıl korktumm inşallah saçma bişeyi okumamıştır diye tövbe yarebbim😂
Kbrayankkk2 Cicilibicili Mesela yanitlar geliyor onlar kalkmasını istiyorum bos olsun olmuyor heralde
annesinin_beybisi guzelbebegimmmmm teşekkür ederim canım valla sürekli yatmaya çalışyorum bugün çok az kanamam oldu yarın kese için doktora gidicem 5 haftalık oluyoruz görünür mu bilemiyorum ama😊