eylulabla_oluyor Bebgim12 can çekmesiyle alakası yok ya benim yediğimi erkek doğuran arkadaş ımda yedi öyle bir bağlantı olduğunu düşünmüyorum 7 haftalık olucaz bizde 2. Hamileliğim iştahım kapandı resmen
Mltmsncn Bebgim12 benim kaynanam ilk haberi duydugunda erkek kesin tipin değişmemiş dedi 😀 dogru cıktı. İlk baslarda iştahsızlık vardı 3.-aydan sonra deli gibi tursu yedim. Su an 27 haftadayım tatlı için deliriyorum. Aşermeler yanıltıyo.
deletedmom87894 Bebgim12 vallahi benim içime doğmuştu😂erkek olacağı hissediyordum ilginç bi şekilde 6 . Hislerimde çok iyidir
asyaa0 Bebgim12 Yeri geldi ekşi yeri geldi tatlı çekti her şeyden de yedim 😂 hiçbir şekilde kızdır ya da erkektir diyemedim o yüzden tahminde bulunmadım 😄 vee oğluşum olacak 💙
Meryemakyildiz Kizimda canim oyle hic bisey istemzdi suan yeni gebeyim cinsiyt bilmiyorum ne kokusu gelse canim hrmen istiyir
MslAknn Bebgim12 kızımda asırı tatlı yedım bastan sona ve hıc bulantım olmamıstı bunda test yapmadan bulntım basladı tatlıdan tıksındım salam sucuk tıknsındım oglum olacak 😇