Egelibiri48 Hanımlar aşırı derecede mide ağrısı çekiyorum öğlenden beridir. Ne önerirsiniz ? Nane limon içmem de bi sakınca olur mu sizce? Bitki çayları çok önerilmıyo ya o yüzden soruyorum
Yasemin_buglem34 Egelibiri48 evet canım içme bitki çaylarini bende fazlasıyla yaşıyorum mide yanmasını ağrısını özellikle geceleri eğer ki ekmek fazla tuketiyorsan birakmalisin sade soda ve süt iç uyurkende yastigini yüksek tutmani öneririm
Suzan-mustafa55 Egelibiri48 boşuna deneme geçmiyor kuzum karnın büyüdükçe mideyi sıkıştiriyormuş doktorum yapcak birşey yok bunu çoğu gebeler yaşıyor diyor bende aynı durumdayim sudyen bile takmıyorum migdemi sıkıştırıyor diye
Egelibiri48 Yasemin_buglem34 Ekmek yiyen biri değilimdir cok ama bilemedim . Bugün baya zorladı beni bu agrı . Süt içmeyi deneyeyim . Teşekkür ederim
Egelibiri48 Suzan-mustafa55 İlk gebelkte de cok cektım bu mideden ama o yanmaydı sımdı agrı . Saplandı gitmiyo . Hayırlısı gecer herhalde bi süre sonra 🤦🏻♀️
Egelibiri48 Snnx Ben cok kullandım o suruptan ilk gebeliğimde ama sımdı doktor daha henüz yazmadı . 7 haftalıgız daha da 😅