HeyMomlove 7 haftalık hamileyim kızlar kalbi 1 hafta önce atmaya başladı ve hiç bulantım yok ve sürekli canım tatlı istiyor turşudan tiksinir oldum önceden yerdim ve erkek bebek bekleyenler sizde ne gibi belirtiler vardı ??
glsm_kr8383 HeyMomlove Ben de tatlıdan tiksinirdim. Hep turşu yerdim bide ekşi şeyler sürekli yerdim, limon, ekşi elma erik. Oğlum olucak hayırlısıyla
Pnr_2021 HeyMomlove ilki oğlandi bulantı oldu 3 ay turşu ekşi hastası oldum. Şimdi ikincisi kız yine bulantı oldu ama oğlana göre daha fazla ve yine ekşi acı turşu hastasıyım
glsm_kr8383 HeyMomlove 6.hafta da başladı 12.hafta nın son günleri bitti bulantı . Evet erkek cinsiyeti 15+6 da öğrendim. Başım sürekli ağrıyodu ve sırtımın ağrısı çoktu.
Silaaaaa HeyMomlove HeyMomlove ben ilk 3 ay oğlumda turşu ekşi ne varsa ve tatlı yedim 3 aydan sonra ekşi yemek midemi bulandırdı hep tatlı yiyorum şuan
kucukmucize12 HeyMomlove benim hiç bulantım olmadı bas ağrım oldu ara ara ilk turşu tuzlu şeyler yedim şimdi hep tatlı şeyler istiyor canım bende el kuruluğu vs de olmadı oğlum olacak 15+3 de öğrendim
Aysckzgnc Feyza-nur ben de😁 pek böyle şeylere ihtimal vermem ama ben de 0 belirtili hamilelik geçirdim erkek
Aslanannesi- Ben ilk oğlumda ve şimdi de hiç mide bulantısı yaşamadım ikisinde de çay ve kırmızı etten tiksindim 🤢
babypoemnur HeyMomlove 29+6yız hala bulantılarım var 26. Haftaya kadar çok şiddetliydi ve kusmam çok fazlaydı ilk başlarda günde 20 defa kustuğumu biliyorum tatlı olan herhangi bişey gördüğümde bile kusuyordum turşu yiyordum onuda kusuyordum ama turşu yemek istiyordum sürekli
Ceress HeyMomlove ilk 3 ay ekşi turşu yedim canım çok istiyordu tatlı sürmedim ağzıma doğru düzgün son 4-5 haftadır da tatlıya düştüm, oğlum olacak. Bulantı kusma tiksinme hassasiyet hiçbirşey yok 🤷♀️ En başından beride olmadı hiçbiri. Erkek mi istiyorsunuz?
HeyMomlove Ceress evet kuzum en başta sağlıklı olsun tabi ama içimde hep bir erkek var eşimde çok istiyor ama bulantim yok işte
deletedmom87894 HeyMomlove erkek bebek bekiyorum hiçbir belirtisi olmadı 22 haftalığız maşallah hiç üzmedi annesini😂midem bulanmadı cnaım aşırı tatlı istiyor halada öyle
Bngayl HeyMomlove Bende tam tersi oldu ve ekşili şeyleri daha çok istedim. Tatlıyı uzun bir süre yiyemedim hatta. Belirtiler herkesin çok farklı, sağlıklı olsun 🌺
Ceress Leselis ciddi bel ağrısı çektim ama yinede böyle şeylere inanmak hurafe gibi geliyor bana her gebelik kendine has anneye özel, belirtiler vs kişiden kişiye değişiyor çünkü
Derya2867 Leselis bence doğru değil ellerim pul pul dökülüyor belim baştan berin çok ağrıyor halbuki hiç böyle dertlerim yoktu ve kızım oluyor 😂
Gokce_06 HeyMomlove bizde 19 haftalığız doktor%90 erkek dedi ama kesin bişi demedi benim mide bulantım çoktu ben turşuyu çok severim turşu delisi oldum diyebilirim sadece et türü yiyemiyorum kokusu beni çok rahatsiz etti ☺️
ArelinAnnesi01 HeyMomlove Bende sürekli tatlı yiyorum tursudan tiksindim salçalı yemeklerden aynı şekilde 😏 ve tavuk hala evde pişen tavuğu severek yiyemiyorum