Ozlemk12 OzlemYu07 inşallah duyacaksın gönlünü içini ferah tut sabırlı ol ben eminim ☺ dikkat et kendine
OzlemYu07 Ozlemk12 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah ❤️ İlk gebeliğin mi senin de
BusAnna34 OzlemYu07 canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende 2 ay önce kürtaj oldum. Rabbim bu yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kürtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?
Ozlemk12 OzlemYu07 gecmis olsun canım bu sefer sağlıkla kucagina alırsın inşallah bol bol dua edelim ❤
OzlemYu07 BusAnna34 bende ekimde oldum canım 2 kere adet gördüm sonra hamile kaldım ilk denemede korkma hemen kalırsın çabuk kalınıyor ama işte önemli olan sağlıklı olması inşallaj bu sefer olur 🙏😔
B-Y94 Senaaksac kuzum dur sakın ol herşey güzle olacak bak 2 güna ra ile 2 ye katlanıyor. Şimdi gğn geçtikçe daha da arrıcak moralini bozmaa
berjerdekikaolikalev Senaaksac Ben adet günğme bir gün varken 8.77 ile öğrenmiştim yalancı gebelik olabilir dediler ama çok şükür kızım 2.5 yaşında yanımda, içinizi ferah tutun anneler hisseder zaten🙏🏻