nurrr_35 Merhaba hanımlar 🌸 aranızda medipole giden var mı ? Muayene ücretleri çok artmamış mı sizce de ? Birde yeni yıl doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ?
incikinannesi nurrr_35 Ben en son gittiğim de muayne ücreti aynıydı şimdi ne kadar olmuş bu hafta gidicem randevu almadım henüz de
RuveydaYasin nurrr_35 evet çok fazla ben bile şok oldum normalde 260 TL veriyordum bu ne dedim kala kaldım öyle
Dryakbts nurrr_35 bende gidiyorum canım ama prof huriye ayşe parlak gümüşe gidiyorum o dahada pahalı😞 muayne 700 zorunlu sezeryan 9750 olmuş
elfnrakmn Dryakbts Ben de Ayşe hanıma gidiyorum fiyat çok yükselmiş gerçekten yaa 😓 peki doğumdan sonra ziyaretçi alınıyor mu bir bilginiz var mı?
nutella10 Dryakbts demir hayatın iki can sağlık sigortası var ve 8 muayene doğum karşılıyor isterseniz yaptırın ben de Huriye hocaya gidiyorum sigorta ödüyor muayene ücretini tabi sigorta şu an ne durumda bilmiyorum ama araştırın bir isterseniz
cyln_hnm nurrr_35 merhaba hangi doktora gidiyorsunuz ve muayne ücretleri ne kadar oldu acaba? Doğum sordum benim doktorumda sezaryen 6.500 normal 3.850dediler muayne için zam hakkınsa bilgi vermdiler
Dryakbts elfnrakmn canım alınmıyor diyorlar ama bürkaç kişiyle konustum abartılmayacak şekilde anlayış gösteriyorlarmış
Dryakbts elfnrakmn anldım cnm inş sağlıcakla alırsın bebişini kucağına. Riskli gebeliğim olmsa bende bu kadar mevlalar vermezdim. Ama doktor çok iyi sende memnun musun