Bebiscann Canlar ya 66 bildirim var ben sadece 10 tanesini görüyorum, 49 bildirim diyor 10 tane tek görüyorum, bildirimlerimi görmek için tek tek önceden girdiğim postlara girmek zorunda kalıyorum daha ne kadar böyle devam edecek, düzelmicek mi bilginiz var mı? @Fasulyeninannesi1 @Cicilibicili @NaimeYilmaz
ipekveatlas Bebiscann benim bilgim şu yönde eğer mesela bi yorumunu 5 kisi beğenmisse o 1 bildirim olarak geliyor🤦🏼♀️ yani 66 görünüp 49 cıkması bi cok kisinin aynı yorumu beğenmesinden herhalde. kafam yanıyo her seferinde anlamak icin😜
elaweannesi Bebiscann bende aynı öyle ya 63 bildirim geçmiyor sürekli we bakıyorum hiç yok açmadığım düzelse çok iyi olacak psikolojim bozuldu🙈 @Cicilibicili @Fasulyeninannesi1 @Birgul @teletabi
Cicilibicili Bebiscann Rakamlar geçmiş ve tıklanmamış bildirimleriniz oluyor. 1 yoruma aldığınız 10 beğeni olursa bildirimler kısmında son beğenen kişinin adı görünür ama rakam olarak 10 yansır.
Bebiscann ipekveatlas 66 görünüp 10 çıkıyor, başka zaman 49 görünüp yine 10 çıkıyor eski baktığım postlara girince görüyorum bana yapılan yorumları
elaweannesi Cicilibicili ay geçti walla hiç düşünemedim o kadar gün halbuki sağ üst köşedeymiş tek dokunuşta geçti çok tşk ederim🌸
Cicilibicili Bebiscann kaybolmasını farklı bir kullanıcı için yazdım sizin sorunuzu yukarıda cevapladım 🌸