Mltmsncn Estrella ben 2.dozu bilmeden hamileliğim başında olmuştum. Su an 27.haftadayım. Doktor dogumdan hemen sonra olursun dedi o yüzden. Bana kalsa ben gider olurdum hemen.
Estrella Mltmsncn ben de 26+4 deyim. Bana her iki doktorum da ol aşını dedi ben de onları dinleyeceğim 😄
Sapsikanne 38 haftalığım. Doktorum üçüncü dozu olmamı önerdi, yarın olacağım. Hem bebeğe de antikor geçmiş olur dedi
Baharozdemir Estrella ben de istedim ama dr um doğumdan sonra dedi. Öyle de kaldı vallahi yaptırmadım üçüncü dozu
Estrella Baharozdemir herkes kendi doktorunu dinlesin madem diyorum artık bu posttan sonra🤣 kimine ol kimine dogumdan sonra denmiş hep. Virus şuaralar çokça yayıldığı için benim doktorlarım ol hemen dediler bana. Çarşamba günü olacağım ben de. Tetanozla arasına az vakit girsin dedim yine de
Baharozdemir Estrella ben iki dozu oldum üçüncü için bekle dedi. Yarın kontrolüm var yüz yüze sorcam hayırlısıyla
muge1661 Merhabalar bende hamile olmadan önce iki doz biontech aşılıydım, doktorum 14. Haftamda 3. Dozu olmamı önerdi bende sabırsızlıkla 14. Haftamı bekliyorum, aşıdan korkmuyorum emin olun korona olmak daha korkutucu. Hepimize aşılar şifa olsun ☺️
Estrella muge1661 merhaba. iki dozu biontech mi olmuştunuz siz de? 3. Doz da biontech ? Benim doktorum da ol dedi olacağım ama birazcık tedirginlik var bende.
muge1661 Estrella evet ilk iki dozum biontech şimdi 14. Haftamda 3. Dozumu olacağım bi an önce olmak istiyorum korona olmadan 14. Haftaya gelebilirsem iyi… şuan 11 haftalığım henüz. Hiç tedirgin olmayın çevremde çoğu hamile tanıdıklarımız hepsi oldu çok şükür hiçbişey olmadı. Aşıdan değil koronadan korkmalıyız 😔
EsengulC Estrella bende aynı şekil iki doz oldum yatın 3.dozu olcam aşı olumca en azından aşılıyım olursam da kolay atlatırım diye düşünüyorum
EsengulC Estrella kol ağrısı yapıyor iki aşı da belki.tetenozun ağrısı geçsin de öle yapalım demişlerdir benim 10güne ykın ağrım oldu tetenozdan sonra
Estrella EsengulC tetanoz bende hiç ağrı yapmadı ya. İki dozu da oldum. Birini geçen hafta oldum. Alerji vs yaparsa hangi aşıdan oldugu anlasılsın diye araya bir hafta koyuyorlar en azından diye yazanlar olmuştu galiba burada belki de ondandır
Estrella muge1661 ay benim de günlerim covid kapmadan şu kadar haftalık olsak bari diyerek geçiyor bazen psikolojikman. O kadar iyi anlıyorum ki bari 14 haftalık olsak demenizi. şuara eşim izinli olduğundan kayınvalide falan gittik e onlara birileri geldi vs derken tedirgin tedirgin insan görmek istemeyerek geçiyor günlerim. Dönünce heme. Aşı olucam en azından psikolojik rahatlayayım diye sanırım. Aşının uzun vadesini hep birlikte göreceğiz. umarım uzun vadede farklı yan etkiler yaşamadan bizi korur şekliyle devam eder.
Estrella EsengulC ben de anlamadım biontech 2. Doz daha çok agrı yaptmıştı bende . tetanoz neredeyse hiç yapmadı.
gcigdem Estrella hamile olduğumu öğrenmeden 1 ay önce 2 doz aşımı olmuştum 4 ay geçti üzerinden 3. Yü olmadım olmayı da pek düşünmüyordum ama kafam karıştı suan doktoruma sorayım🧐😂