bebegim_55 Sevgili anneler kaç haftalıkken iğneyi bıraktırdı doktorunuz ne zaman doğumunuz gerçekleşti bıraktığınız andan itibaren kanla ilgili bir sıkıntı yaşadınız mi yardımcı olur musunuz?
-Melek bebegim_55 benim 35 de bıraktırdı doktor şimdi 39 +2 olduk bekliyoruz benim doktorum tedbir amaçlı kullandırdı 2 tane düşük yaşadığım için şimdi bir sorun olmadı gelmesini bekliyoruz sadece
Fk2 bebegim_55 coraspirin 32 haftada diğer gebelikte 36. Haftada. Kan sulandırıcı iğneyi ise doğumdan bir gün önce bıraktım
bebegim_55 K_k1905 bir sıkıntı olmaz inşallah biz 10 haftalıkken başlamıştık rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bebegim_55 -Melek benimde aynı 2 düşüğüm vardı bunda başladık 34 haftalıkken bırakıcaz dedi ama korkuyorum doğuma kadar bişey olur mu diye çünkü pıhtılaşmam 245 lerde kullanmadan önce 400 müdürlere çıkıyordu hep yine çıkarmı korkusu var
-Melek bebegim_55 en doğru kararı doktorumuz veriyor eğer korkuyorsanız doktorunuzla konuşun doğuma kadar kullanın benim arkadaşim doğuma kadar kullanmıştı
bebegim_55 -Melek ya doğumda çok kan kaybı oluyormuş ya oda sıkıntı arkadaşınız yaşamış miydi öyle bir sıkıntı
-Melek bebegim_55 sezaryanla oldu benim arkadaşim doktor size ne zaman diyorsa o zaman kesin o zaman eğer böyle bir risk var diyorsa