aysnrsvs Buse-5 Barış Büke perinatolog gecen hafta yaptırdım herşeyi tek tek anlattı gösterdi çok memnun kaldım forumda da tavsiyeler arasında vardi
semakulekci Buse-5 Barış büke ile cenk gezer ikisi de çok iyi doktorlar benim doktorum cenk gezeri önerdiği için ben ona yaptırdım.
Meltemak35 Cenk Gezer e gittim, uzun uzun baktı açıklayıcı şekilde yorumladı. Hatta bebek yüzünü dönmeyince ara verdi tekrar çağırdı ilgili bi doktor, asistanı da çok tatlı 😊
Aylinsertsu 35lavanta evet eşide mümine hanım ben önemli haftalarda hep kendisine gittim yeni yıl zammı gelmediyse 600TL nakit 500 dü
Prenses35 Doç. Dr. Cenk gezere gittim kendisi perinatolog ben randevu aldığımda 650 nakit (750 kart) denmişti iki hafta sonra gittim 650 ödedim. Memnun da kaldım. Ama ben oradayken (ayın 21 inde) yeni randevu verdiklerine kart 950 nakit 850 dediler. Şuan ne kadar oldu allah bilir. Doktor bey çok ilgilendi uzun uzun baktı. Asistan da güleryüzlüydü
Gamze68777 Prenses35 ne zaman gitmiştiniz tarih olarak. Bende 18 haftadayım 20 de gitmeyi düşünüyorum