Busra_sumbul Gebelikte kuyruk sokumu ağrısı yaşayanlar oldumu nezaman geçiyo ayakta çok duruncamı oluyo olanlar yardmcı olabilirmi felaket bişey kımıldayamıyorum bile
seymatutucuoglu Busra_sumbul benim ilk gebeliğim 20 haftalığız, çok ayakta kaldığımda benimde oluyor maalesef
belmayamac Busra_sumbul Benim de 5 haftalık ben de aynı ağrıyı yaşıyorum oturmak da işe yaramıyor illa uzanmam gerekiyor 😣
Selcans Busra_sumbul uzun yol yolculugu yaptıktan sonra yasadim, 20.haftalarda. Yürüyüş yaptığım gunler rahat ediyordum ve evde hemoroid yastığı kullandim otururken. Gebelik oncesinde de zaman zaman yaşadığım bir problemdi. Gecmis olsun 🌺
Busra_sumbul Benim 10 haftalık daha ma çok kötü bişey uzanınca bile destek almadan kalkamıyorum gebeliğin sonuna kadar böylemi oluyo acaba
Merve_bulut_55 Busra_sumbul aynı sıkıntıyı bende yasiyorum hamileliğin basindan beri suan 35 haftaligim dahada yogunlasti sert bir yere oturdugum zaman tabureye falaan daha felaket agriyor bi caresini bulamadm bende malesef dogumu bekliyorum 😌😌
Busra_sumbul Genelimizde varmış bu sorun Rabbim hepimize yardım etsin evlatlarımızı ssğ sağlim kucagımıza almayı nasipetsin inşaAllah napalım katlanıcaz artık anne olmak kolay değil😊