39 olanlar sizde durumlar nasıl ne haldesiniz😀 bide erken doğum riskimiz vardı yani 😝
39+2 olduk gelen giden yok 😳
YasinMerveYaln ben bugün 40 oldum 😒 4 buçuktan beri uyanığım ve hiçbir şeyim yok niye gelmiyor bebişler 😔
Saganak bende bilemedim ya nerde kaldılarsa yürüdüm geldim bugün yine tık yok 😀
YasinMerveYaln Kuzum maşallah maşallah yeri iyi demekki ne kadar dursa o kadar iyi onun için ☺️💕
Merrcimek orda sıkışık mıkışık nasıl da duruyor ah bu erkekler çok tembeller 😁
Bende aynı durumdayım selametle atlatırız insaAllah
YasinMerveYaln hahaha daha anne karnında tembellik yapıyorlar 😂
Zeynocemre amin inşallah ☺️
Merrcimek valla ya işleri güçleri kadınları fıtık etmek 😀
39+3 olduk agrı falan yok arkadaaaş yaaaa temizlik merdiven yürüyüş hurmaa hepsini yapıyomm
Hifanurum ben pek yürüyemiyorum ama evde hep hareket halindeyim gelsin artık bayrama kalmasın istiyorum ya 😝
39 haftalık tık YÖK .... 😁😁😁
Beyazgul son üç gün hala tik yok 😁
YasinMerveYaln sorma canım ya benimde erken doğum riski vardı sözde 38+3 olduk bugün randevum vardı doktor diyo bu çocuk gelmez daha keyfi yerinde 🙄
Saadetdemirkan ya benim son bir günüm kaldı yine YÖK 😃 sizin neden riskiniz vardı
YasinMerveYaln kanamam olmuştu birde açıklık vardı. Adalat kullandım bıraktım bu seferde çocuk gelmiyor küstü heralde ☺
Saadetdemirkan benim de plesentam aşagıdaydı o yüzden üç kez kanamayla hastanede yattım progestan falan kullandım şimdi 39+6 oldum hala Yok 😂
YasinMerveYaln ayy allahım ben o günlere kadar beklemek istemiyorum ya valla çok zor son günler ve benim sürekli agrım sızım oluyor 🙄 allah yardım etsin bize tez zmaanda ve tek avazda yavrularımıza kavuşalım inşallah 🤗
Saadetdemirkan amin canım ben istiyordum açıkçası kendimi hala Doğuma hazır hissetmiyorum 😝 ama artık bitsin de istiyorum karmaşık duygular