Ruzgarperisi 35-36 hafta arası olanlar durumlar nasıl? Cinsiyetleriniz neler .hangi isme karar verdiniz??.Allah’ın izniyle sağlıkla kavusalim.🤲💕
glsm_kr8383 Ruzgarperisi 35+4 üz, Deniz Adarımızı bekliyoruz teyzesi 🥰🥰Sağlık olarak idare ediyoruz 😝
Seher4345 Ruzgarperisi 36+1 çağanalpimizi bekliyoruz ❤️ Acayip baskı hissediyorum bugün mahvoldum sizde böyle sorun var mı kızlar ?
Nsabcak Ruzgarperisi tam 36 haftalık olduk bugün ve doktora gittim gayet iyi dedi bebek için. Bende iyi gibiyim ama artık çok uzun süre oturamıyorm ve gece nasıl yatacağımı bilemiyorum artık en çok sağda rahat ediyorum o tarafa yatıncada vicdan yapıyorum anlayacağınız dardayım kızlar 😂😂😂
Ruzgarperisi Seher4345 Aynen baskı bende de var. Bir şekilde idare ediyoruz. Sağlıkla vaktinde gelsinde inşallah
Ruzgarperisi Nsabcak Aynen bende sağda rahat ediyorum yatinca. Sola dönünce sol yumurtaligima çok kötü baskı yapıyor kafası herhalde.😍😂
Sakinem212 Ruzgarperisi 35+6 haftalığım ilk kızımın ismini ben koydum bu kızımında ismini kocam bırakacak ne isim takacak bilmiyorum söylemiyor çıldırtıyor beni 😒
Ruzgarperisi Sakinem212 sağlıkla dogsunda.isme nasıl olsa karar verilir canım.bizde de kesin olmamakla bir isim düşündük.bakalim.buyuk ihtimal o isim olacak ☺️
Ruzgarperisi hamisanne_63 Ahaha bizimkide kesin değil.ama biseyler düşünmüş..daha yılbaşı günü bı isim söyledi beyim 😂😍doğuma şunun şurasında ne kaldiki
Busrakzlkc Ruzgarperisi 22 den beri malesef erken doğum riski vardı şükür sabretti bu zamana kadar 35+3 🐵🙈
SelinYakgul Ruzgarperisi 36+4 olduk teyzelerimiz 🍀 Haftadan beri erken doğum riskimiz vardı çok şükür Allah’a 🙏🧿 Ağrılarım ,sancılarım arttı ,kasılmalar çoğaldı. Geceleri ağrılarımız oluyor maalesef ki. Oğluşum olacak Allah’ın izniyle. Yalçın Kaya’m geliyor 🍀🌸♥️🧿
Gokcennnn SelinYakgul 19 dan beri erken dogum riskim var benimde 34 oldum. Insallah 36 yi gorururum bende
SelinYakgul Ruzgarperisi çok şükür canım☀️🍀🌸 Sizlerde inşallah sıkıntısız atlatırsınız son zamanları 🧿 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏