Amigurumistanne İkinci olacak nasipse bu yolculuk da bitiriyor cok şükür heyecan korku sabırsız bekleyiş😇 Dualarınız da bize de yer verin lütfen inşallah sağ Salim hikayemizi yazmak da nasip olur 💕
Tugbamete Amigurumistanne hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 bizde 37 de sezaryen olcaz 1 haftamız kaldı bakalım
ZEYNEP2025 Amigurumistanne benimde 19 subat sezeryan istersem eger daha once sezeryan dogum yaptiniz mi yoksa normal mi yapsam cok kararsizim tecrubeniz varsa paylasir misiniz
SekerAnne Amigurumistanne sağlıkla kavuşun inş artık çok erken de almak istemiyorlar doktorlar 38 i beklememesinin bir sebebi var mı?
Amigurumistanne Teusa su azlığı ve buna bağlı amniyotik bant oluştu kese de su düzeldi ama doktor riske atmadan ilki sezeryan diye 37 dolunca alalım dedi
Amigurumistanne ZEYNEP2025 ilkinde normal olsun cok istedim nasip olmadı açılmam olmasına rağmen inmedi aşağıya bebek iriydi bide o yüzden son dk sezeryan olduk
Amigurumistanne SekerAnne olsun canım cok şükür o bamya bağlı bazı komplikasyonlar olabiliyor gelişim geriliği de bunun içinde öyle bişe yaşamadan kilo falan toparlayınca alalım dedi doktor
ZEYNEP2025 Amigurumistanne alttan dikis atilmasina kesilmesine fobim olustu sanirim dusundukce tansyonum dusuyor 😑
iki_tospik_annesii Amigurumistanne Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin cnm 🙏😍 Bende 36+2 ilk oglum 37+3 de doğmuştu burada doktor Ocak 15 dedi 😍
Amigurumistanne ZEYNEP2025 korkmayın o an öyle birşey olsa bile sadece sağ Salim doğsun diyorsunuz ama açık konuşmak gerekirse bünye meselesi tabiki ama ben o kadar normal doğum istersen sezeryan olunca güncel kolaymış keşke çocuğu hiç kasmadan olsaymışım dedim 1 gün yattım ertesi gün ayaktaydım
Emas ZEYNEP2025 dikidlerden korkmayin ben doktor dikmeye baslayana kadar kestigini bile bilmiyordum. Uyusturuldugu icin snlamadim ne kestigini ne diktigini. Siz saglikli bir sekilde doguma odaklanin eski usul olmuyor hic birsey artik
iki_tospik_annesii Amigurumistanne Amin inşallah 🙏 günler geçmiyor yaaa 🥺belim çok agırıyor sende de war mı cnm ?
SekerAnne Amigurumistanne sizi çok iyi anlıyorum benim de oğlum var 2. Geliyor sezaryen olacak ama daha var bizim
ZEYNEP2025 Amigurumistanne Moral oldunuz suan bana tesekkur ederim 2 kelimede yetiyormus insana bu durumda
Amigurumistanne ZEYNEP2025 hiç tanışmasak da birbirimizin kalbine dokunabiliriz hepimiz anneniz kendinize güvenin en güzelini en iyisini biz isteriz kendinizi de düşünün bebeğinize siz lazımsınız inşallah en kolay en güzel doğum sizle olur 😍