Mervenurdogu Erzurum'da olan anneler anne adayları var mı hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz yabancıyım şu an zeynep hanımla başladım Doğum için hangi hasteneye gitmeliyim bilgi sahibi olan varsa yönlendirir misiniz 😊
Zehrat Mervenurdogu canım merhaba ben de Erzurum Dayım Buhara Fatma aydına gidiyorum Zeynep çok ilgilenmiyor bende ilk ona gittim Fatma detaylı bakıyor herşeyine 39+1 im bende başka özel olmadiği için mecburuz 😇
Albertos Mervenurdogu var Erzurum anneleri olmazmı 😊 bizde 16+4 olduk özele gidiyorum Demet hanıma şimdilik memnunuz ama ilerisi için bişey diyemiycem 😊
kbra97melegi Mervenurdogu canim birde buharada hümeyra var güzel ilgileniyo ama ben devleti tercih ettim nurcan hanim iyi bi doktor dene istersen
Mervenurdogu Zehrat yaa bizde görelim o günleri sağlıkla doğsun inşallah😊 teşekkür ederim fikirlerin için diğer randevumu Fatma hanıma alıcam 😊
Zehrat Mervenurdogu amin inşallh darisi sana 😇 zaten farkedersin geneli Fatma hanima gidiyor randevunu çok önce al yer bulamazsin😬
Ademinee Araştırmada Bünyamin börekçi var üstüne doktor tanımıyorum ücretli bakıyor ama çok iyi doktor