Busrasahinnn Merhabalar adanada olan anneler varmı? Güncel doğum fiyatları bilginiz varmı acaba metro hastanesine gidiyorum ama doğum fiyatı hiç almadım daha
Tubamommy Busrasahinnn bende şehir dışındaym belki Adana da doğuma gelirim bende özel Adana yada algomed diğer hastanelere bakıyorum fiyatı nedir şimdilik bilmiyorum
user124578 Busrasahinnn özel Adana 2 hafta önce 3000 dedi birden 2500 den 3 e çıkmış bir gün içinde tekrar zam gelmediyse tabi
Busrasahinnn heleninannesi06 bana metro 5 bin olmuş diyenler oldu inanamadım resmen henüz sormadım doktoruma da inşallah 3.200 dür
Busrasahinnn Munevver32- bende 25 haftalığım çok teşekkür ederim bilginiz için 🙏bende en başından beri oraya gidiyorum
Hasanbbek Fatmakaplan özgür kayaselcuk çok ilgili gereksiz boş yere git gel yaptırmıyor ve gerekli olan herşeyi söylüyor ben de tavsiye üzerine gittim çok da memnunum
Gulali Tazeanne0134 neden başka doktorlar başka fiyat mı veriyor,bildiğim kadarıyla doktordan doktora degismesinin neden doktorun unvanidir,yani profesör olanların fiyatı farklı olur güzel yalıda da Prof yok zaten