1631papatya- Semakllgl5 anladım canım çok şükür inşallah bizde o zamanlara geliriz 🙏🏻peki bu haftaya gelene kadar kısalma devam etti mi aynı mı kaldı ☺️ Kontrole ne sıklıkla gittin serklajdan sonra
Semakllgl5 1631papatya- Doktor duruma göre süreyi uzattı kuzum, ben genelde 3 hafta veya 1 ay da 1 gittim 32. Hafta dan sonra 2 hafta da bir gitmeye başladım
Elf55 Seher1213 progestan aksam yatarken iki tane içiyorum. 10 gün 3 günde bir pruluton iğne verdi simdi haftada bire düşürdü
Mucizehonay Gokcennnn serklajdan dolayı mı bilmiyorum doktoruma soramadım o zaman enfeksiyon var dendi kızımda antibiyotik başlandı solunum sıkıntısı vardı 12 kaldı
1631papatya- Gokcennnn anladım canım teşekkür ederim 🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bebişlerimizi 🙏🏻
Semakllgl5 Seher1213 Ben dışarıya da çıktım evdeki işlerimi de yaptım sadece kendimi yormadim 15 dakika ayakta kaldıysam yarım saat uzandım öyle öyle çok şükür bu zamana geldik
Elf55 Seher1213 4 haftadır sadece hastaneye ve iğne için sağlık ocağına gidiyorum. Doktor yavas yavas markete pazara gidebilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorum açıkçası
Semakllgl5 Tugba-68 Evet canım yasak, biz sormuştuk enfeksiyon ve dikişler açısından onermiyorum demişti
Semakllgl5 Seher1213 Bende markete bile korkuyordum ama Bi zaman sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladım hem moral oluyo insana da
Elf55 Seher1213 Ben iş yapmamak için ailemin yanına geldim eşimin işinden dolayı baska bir şehirde yaşıyoruz bana yardım edecek kimse yok o yüzden bir süre en azından doktor evine gidebilirsin diyene kadar buradayim