Gultekin2018 Merhabalar, 22 haftalikken ultrasona girdim bebegin suyunda azalma var gelisim geriligi var ve 3 kere boynuna kordon dolanmis dediler aminosentez istediler yaptirmadim bu durumu yasayan varmi suyun az olmasi duzene girermi?
Sedefege Gultekin2018 benim bebeğim 37 de böyle oldu 38 e girince aldılar. Doktor bana hep 1 litre ayran 3 litre su dedi. Havuç suyu çok önerdiler. Sıvı alımını arttır. Rabbim yüzünüze baksın
Gulra Sedefege Gultekin2018 ne kadar bir gerilik var? Geriliği ve azalmayı simdi mi fark ettiler/ suyunuz mu geldi
Hamzamm Gultekin2018 başka bir iki doktora da git istersen ama bunlari söyleme normal muayene olmak için git bence suyun düzelmesi için bol bol su ve havuç suyu tüketmeni öneririm meyve yemekte iyi olabilir bu süreçte. 2 3 hafta geride veya ileride olması genelde normal sayılıyor moralini bozma hissediyor yavrularımız da bol bol dua.. Rabbım yardımcın olsun inşAllah düzelir
diyetisyen-anne Gultekin2018 Günde en az 2-3 litre ve günde 1-2 bardak havuç ve deveci armudunu birlikte sıkıp tüketin (gebelik diyabeti durumunuz yoksa). Faydasını görürsünüz umarım 🙏🏻
Sedefege Gulra bebeğim doğdu ama 2 hafta kadar gerilik normal sayılıyor. Çok şükür oğlum doğum haftasına geldiği için sorun olmadı ama bolca sıvı tüketin bir sonraki kontrolde belki herşey yoluna girmiş haberini alırsınız