Ayse_2040 Merhaba belirli aralıklarla sureklı karnımda kasıklarımda agrı cekıyorum biraz agrı oluyor sonra gecıyor sonra tekrar agrıyor 26 haftalığım acaba doguracakmıyım ondan mı oluyor sıddetlı agrı oluyor
Fy38 Ayse_2040 bende aynı haftadayım kasıklarım ağrıyo sancı giriyor gibi ama sonra geçiyor normal galiba bu haftalarda
Eezgiliiiiii Ayse_2040 Fy38 bence ihmal etmeyin ben suan 29 haftalk hamileyim sanci hamilelikte kulaga normal gelsede eger keskin ageilarinz varsa doktora görünün kesinlikle benimde o haftada ayni ağrılarım vardi normal sandm doktora erkej degil muayne randevu tarihimde gittim ve rahim agzim acilmis dogum baslamak uzereymis acil serklaj atildi 10 gun hastanede yattim amacim sizi korkutmak degil herkesin hamileligi farklidir sadece bilgi amacli yazdim yanlis anlasilma olmasn ihmal etmeyin saglikla gelir insallah bebisler
Ozlem2206 Ayse_2040 kasılma şeklinde mi hissediyorsunuz yoksa sancı ağrı şeklinde mi ve belden mi vuruyor bunlar önemli benimde erken doğum riskim var ara ara regl ağrısı gibi hafif derecede olur geçer ama doğum sancısı sürekli ve düzenli olurmuş
beren1901 Ayse_2040 ağrıları hafife almayın bence.ben öyle yaptım 28 haftalık doğum yaptım.doktora görünün hemen
Ayse_2040 Eezgiliiiiii bende hemen hastaneye gittim benim de acılmam baslamıs progestan diye Bı hap verdiler erken dogum onleyıcı hapmıs
Fy38 Eezgiliiiiii ben günde üç kere progestan kullanıyorum rahim ağzı açıklığım falan yok ama arada geriliyor gibi oluyor büyüdüğünden sanırım gidince soracam yine de teşekkürler geçmiş olsun size de
Eezgiliiiiii Ayse_2040 canim cok gecmis olsn cok üzüldüm yat bol bol dinlen tuvalet harici kalkma sakn
Betulaksoyy Merhaba kızlar benimde şuan ağrım yok fakat akıntım oldu yoğun yapıda koyu kahverengi. Doktora gittim alttan muayene etmek istedi,imza istediği için korktum tehlikesi olur diye. Siz muayenenizi nasıl oldunuz
Eezgiliiiiii Betulaksoyy tatlim gecmis olsn kendi doktorumdan haric baska bir hastaneye gitmsitim o doktirda alttan bakmak istedi ozeldeki kendi doktorumh aradim yaptirmanda hicbir sakinca yok dedi hekimin isine karisma dedi korkunu anlıyorum ama tani koymasi icin acilma varmi yokmu alttan bakmasi lazm acimiuor hemde bebege bir sarari yok bumu hekim söylüyor yaptir bence gec olmadan
Betulaksoyy Ozlem2206 karnımda bir şişkinlik gibi hissediyorum belimde de yorgunluk ağrısı gibi stabil bi ağrı var. Artış ya da azalış yok ağrıda
Ozlem2206 Betulaksoyy anladım eğer içiniz rahat etmiyorsa bi doktora görünün şimdi herkesin durumu çok farklı oluyo burda ağrı sancı çekmeden açılması olanlarıda çok duydum insan paranoyaya bağlıyo 🤦🏻♀️ Allah hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Eezgiliiiiii beren1901 yaaa benimde erken rskim var bebek kac kilo dogdu sagliklimi iyisinizdir insallaj ikinizde
beren1901 Eezgiliiiiii 930 gram doğdu kızım.2buçuk ay küvezde kaldı ama ciğerleri gelişmedi tam olarak ve vefat etti malesef