Cks Filizz123 yok ben 3000 TL vermiyorum tabii ki. 😊 Özel sigorta ve sgk provizyonsuz fiyatı bu imiş. Prosedür gereği söylüyorlar. Ben hem özel sigortalı hem de üniversite çalışanı olarak çok çok çok ucuz bir fiyat ödeyeceğim.
emelsena FatihBatur bende 130 veriyordum şuan 160 tl ocaktan sonra ne kadar oldu bilmiyorum. Benimde 4 haftam kaldı 😂 bi kurtulsaydım
esredn Cks e tabi özel sigortayla gidiyorsanız öncesinde öğrenmeniz mümkün değil. Liste fiyatı alıyorsunuzdur. Ben sgklı gittiğim için önden öğrenebiliyorum. Normal gebelik takibimi engin hoca yapıyor doğumuma da o girecek bir aksilik olmazsa🙏🏼. Muayene ücreti 240 tl veriyordum. Şimdi zamlı fiyatı haftaya p.tesi kontrolümde öğreneceğim. Doğuma da az kaldı onun içinde fiyat alırım artık🤰
Cks esredn Engin Hoca da çok iyiymiş, çok güzel yorumlar almıştım. 😊 Beni normalde Özgür Hoca takip ediyor. Sizin çok az kalmış, miadında, bir avazda sağlıkla doğurmanızı dilerim 😍🧡🧿
emelsena aysegulonr geç kalmasınlar ya hemen zam yapsınlar. Şerefsizlik bu artık. 2. Çocuk düşünmek hayal oldu zaten.
emelsena FatihBatur ay bende ne heveslerle orda yapmak istiyordum ama 3500 4000 arası. O yüzden devlette yapıcam 🥺😔
Baburhulya aysegulonr benimde ilk başta muayenem 150ydi daha yıl başı gelmeden oldu 185 lira bakalım daha bu ay gitmedim büyük ihtimalle yine yılbaşı diye zam yapalar doğum ücreti 4300 lira sezaryen
aysegulonr Asyaaa35 Hahahaha onu da sordum. Normal doğum 3 bin sezaryen 4 bin epidural 5 bin dediler 🤦♀️
Asyaaa35 aysegulonr oha epidural icin extra bin lirami istiyorlar🙄 benimkinin içinde hepsi dahil hatta fotograf cekimi de var sezeryan normal farkıda yok
esredn Cks teşekkür ederim. Size de güzel, sağlıklı bir hamilelikle beraber bebişinizi kucağınıza almanızı dilerim💕💕💕
EsengulC aysegulonr bizimde normal doğum 2300dü 3000olmuş seseryanda 3000den 3500e çıkmış artık bezdik zamlardan sabah gözümü açıyorum zam haberi gece yatıyorum zam yetti artık ama kimin umrunda
emelsena FatihBatur değmez ya o kadar para verilir mi. Hemde bu devirde.. herşeye o kadar zam gelmişken, geçinmek zorken.. 😔
RumeysaNur34 aysegulonr 650 tlden 800 TL çıkarmışlar artık son bir kontrolüm kaldı diye dert etmiyorum sonra doğuma gideceğim zaten 😅
Serdem304 Bizde detayli ultrason ve muayeneye gitcektik bu hafta, yorumlari gördükten sonra korktum 😢😢😢😢 Gerçekten ağlanacak haldeyiz.. sizi bilmiyorm ama biz tek maaşla gecinmekte zorlanıyoruz, her şeyden kisiyoruz. Nereye kadar…