Chngr06 Merhaba kızlar.. 39+5 te cuma çatı muayenesi oldum ve 2 cm açıklığım vardı. Akşamında hafif kan gördüm çamaşırımda ebeme mesaj attığımda çatı muayenesinden sonra olabileceğini söyledi. Cumartesi günü gündüz arada adet ağrısı gibi ağrım oldu ama yok denecek kadar azdı. Cumartesi gecesi ağrılarım artmaya başladı gece 4 te tekrar mesaj attım ama ağrılar düzenli değildi hala. Bende daha önce doğumum olmadığı için yalancı sancı diye düşündüm. Neyse sabah 10 a kadar evde sancı çektim artık sancılar 5 dk bire düşünce hastaneye gittik ve 9 cm açılma olduğunu öğrendim hiç o kadar beklemiyordum. Daha sonra doktorum geldi ve sancılar daha da sıklaşınca yatağa yattım ve ıkınmamı söyledi. 4. Ikınmamda minnoşum geldi kucağıma inşallah herkesin böyle kolay doğumu olur Rabbim herkese nasip etsin. Sancılar hiç korkulacak gibi değil dayanılıyor
Mervek92 Chngr06 bebeğinizle sağlıklı bir ömrünüz olur inşallah ve bizlerde böyle rahat kolay doğumlar yaşarız ☺️
Sdashn Chngr06 çok güzel bir doğum maşallah Allah hepimize böyle doğum nasip etsin 🤲🏻 Özellikle kolay doğum için birşey yaptınız mı
Mrv1007 Chngr06 maşallah ne güzel bir doğum olmuş🥰 Sağlıkla, huzurla büyütün yavrunuzu inşallah. Darısı bizlerin başına, hayalimdeki gibi bir doğum yaşamışsınız, inşallah böyle kolay böyle güzel doğum bize de nasip olur
Chngr06 Sdashn son zamanlarda yürüyüş yapmaya çalıştım ama yapabildiğim kadar bazen yarım saat bazen daha azda olıyordu. Bir de pilates topuyla egzersiz yapmaya çalıştım son iki hafta faydası oldu mu bilmiyorum.
Esrskrylmz Chngr06 ne kadar güzel bir doğum olmuş darısı bizlerin başına inşallah 😁 sağlıkla büyüsün bebişiniz 🙏
Chngr06 Aycan5454 kesinlikle korkmayın dayanılmayacak bir sancı değil sonlara doğru sıklaşıyor zaten ve artık doğurmanıza çok az kalmış oluyor öyle düşünün.
Afro-dit Chngr06 maşallah ilk doğuma göre çok iyi bir doğum olmuş Rabbım herkese nasip etsin böyle doğumu bu arada gözünüz aydın olsun bebeğinize kavusmussunuz Rabbım hayırlı sağlıklı ömür versin size bağışlasın inşallah
nazlisans Ne güzel maşallah size ve bebişinize darısı bizlerin başına yırtılma ya da kesiye bağlı dikişiniz var mı acaba?