ogrencianne35 ElfErk aynen öyle doktor size fiyat veriyor bize de doktor söyledi fiyatı 3750 ödeyeceksiniz ben hastane den kendi payımi alacağım dedi
Baharozdemir 26isl benim dr dışardan gelcek jimer medicana 11500 pembe mavi 16000 zamlı fiyatlari. Çok abarttılar gerçekten bir de nakit kredi kartı yok
ElfErk Baharozdemir ooo pembe mavi resmen uçmuş.. yeni yildan önce ödedi arkdsm şubatta yapicak pembe mavide 8.500 ödedi bu kadar fark normal mi ya yuh gerçekten..
Elfgrcn Baharozdemir ElfErk ay ben en iyisi şehir hastanesine devam edeyim bu fiyatlar nee😱 ordada doğurucam burdada doğurucam diye ikna ediyorum kendimi tabiki farklar vardır ilgi alaka çok fazladır ama napalım bu devirde çok zor 😒
Hosgeldinbebek ElfErk merhaba, siz cenk hocanın hastasıydınz sanırım? Görüştünüz mü hastanelerle ilgili, nereye karar verdiniz
ElfErk Hosgeldinbebek hayır 2 hafta sonra randevum war o zaman gorusucem.. jimer dusunuodum ama fikrim değişebilir malum fiyatlar 🙆♀️ siz ne yaptınız..
Hosgeldinbebek ElfErk biz geçen hafta sorduk ama sonra konuşuruz dedi 😁 bilemiyorum belki doktor değiştiririm
ElfErk Hosgeldinbebek ben de en son sorduğumda öyle 500 lira falan zam gelir ya çok ucuk değil dedi allahtan değilmiş 😂
Baharozdemir 26isl vallahi öyle. Son 5 saatim kaldı doğuma nasip olursa. Erkene alındı tarihi minigimin. Daha yeni sordum fiyatlar bu sekilde
Bsrak Kızlar bende özel muananesi olan bir doktora gidiyorum medicabil de anlaşması varmış yeni zamlı fiyatı bileniniz var mı birde Doğum ücreti olarak hem doktora hem hastane para mu ödüyoruz yoksa sadece hastaneye mi veriyoruz? Bilgisi olan var mı
ElfErk Bsrak kendi doktorumuz soyluomus toplam fiyatı.. medicabilin kendi doktorlarına 5 binmiş ama diğer türlü sizin doktorunuz söylüyormuş fiyatı
Altnzynp2213 26isl Ben Bursa yıldırım doruk Elif Şahin’e gidiyorum doğumu önceden ödeme yaptım normalde sezaryanda aynı fiyat kampanyası 2700 oda süsleme ufak çaplı ve fotoğraf çekimi bebek çantası hastane çıkışı hediye verilecek önceden ödeme yapmasaydım 3200 TL dediler ama şuan zam yapılmışmıdır bilgim yok
Altnzynp2213 26isl Evet canım ve doktorumdan çok memnunum hastaneyide biliyorum ablam iki doğumuda orda yaptı açıkcası böle sıkıntılı bi dönemde o kadar paraları vermek istemem tabi herkesin kendi tercihi 🤷🏼♀️
26isl Altnzynp2213 bende doktorumdan çok memnunum sırf o sebepten onca muayene parasına katlanıyoruz ama doğum zamanı nasıl olur bilemiyorum 🙄