DemetF Yarin sabah yatisim yapilacak artik 41.haftayi bitirdik kızım gelmiyor ne sanci ne acilma var baş aşağı duruyor ama kanala girmemis fitille dogumu baslatacak doktorum olmadi sezaryanla yarin dogum yapicam bize de dua edermisiniz sag saglim kizim gelsin 🙏🏼
misirveannesi DemetF inşallah sağ salim kavuşursunuz 🙏🏻 Fitil suni sancı mı acaba bilgim yok merak ettm
DemetF misirveannesi amin cnm 🙏🏼 Fitil suni sanci degil fitili altan yerlestiriyolar rahmi yumusatip acilma yapiyor ve kendi sancinin olusmasini sagliyor
miyopmom DemetF insAllah hayirla saglikla sag salim kolay bir doguml kucaginiza alirsiniz yavrunuzu🤲🏻Sizde bize dua edin olur mu 17 haftalik hamileyim ve covidim insAllah sag salim atlatirizbizde valtiyle sag salim kavusuruz yavrumuzla 🤲🏻
DemetF miyopmom amin cnm 🙏🏼Tabi ki dualarim tum gebe annelerle olacak edicem inslh hepiniz saglim atlatirsiniz bu sureci 🙏🏼
Selcans DemetF allah yardimcin olsun 💙 benimde bebegim gelmiyordu fitil,suni sanci ile baslaycakti 39+6 da,39+5 de kendi geldi. Bir saglik problemin yoksa instagramda ozge yogurtcunun dogum egzersizlerinden yapabilirsin ben onunla basladigini düşünüyorum🙈😅
DemetF Selcans amin cnm🙏🏼 ben egzersizin dibine vurdum ama bence biraz genlerle alakali oldugunu dusunuyorum artik ne yaparsan yap olmayinca olmuyormus
Selcans DemetF Gebelik boyunca yuruyus,yoga yaptim bebegim bir hafta ondeydi hep erken dogacak sandim ama yok 🙈 ozge hanimin videolarina son hafta yuklendim bende dogum yaptığım gunden önce 1-1.5 saat araliginda yaptim eşim birak artik dedi 😅 o yuzden ona inancim var 🤭