-hilal Kızlar bu lohusa korsesini nasıl kullanıyorsunuz camdaki kız Nalan’a döndüm nefes alamıyorum uyurken de giyiyorum mahaf oldum siz nasıl kullanıyorsunuz hellpp meeeee
alparslanannesii1661 -hilal kullanamıyorum 😂😂 gece nefes alamiyomusum esim korkmus çıkarmış ahahahhaha
alparslanannesii1661 Bebiscann ya uyuyomusum nefes alamıyorum sanmis bi anda çekmiş ahahahahhahaha 😂 dedjm sen napiyon korktum diyo😂
-hilal Bebiscann aşkına eşkiya adam işte dkdkdkdkdk benim dün kan gitmiyordu artık beyazlaşmıştım dalga geçer gibi o kadar sıkıyor mu diyordu djsjdjdjd
mehmel54 -hilal 5 6 gün boyunca hiç çıkarmadan taktım baktım olmuyor çıkardım 3 4 gündür takmıyorum çok rahatım ama göbeğim kalırsa diye korkuyorum 🥺
Elfvli -hilal ben her gün giymistim. Rahatsız olmaya başlayınca çıkarıyorum. İlk.baslar da çamaşır gibi giyilen köşeler den kullandım. Bacaklarımı da sariyordu. O beni çok.guzel toparladı. Sonra owli kullandım. Owli ve yamuna korselerim var ama çok sertler. Esneme yapmıyorlar. Yamuna yi hiç kullanamadım ama owliyi göbeğim kuculunce kullanmaya başlamıştım.
Bebiscann -hilal ahahha adam bakmış bu korseden iş görülmüyor çıkarmış, valla insanın kanını durduruyor resmen, ne oturabiliyorum ne rahat iş yapıyorum çıkardım bi ara takarım gene🤔☹️🤣🤣
Bebiscann -hilal hahaa camdaki kız, valla beni zorlayan yok ben kendim attım köşeye çünkü öldüm içinde 🤣