Melis3333 6+5 olduk bugün ama bugün kasık agrım var bazen artıyor bazen hafifliyor bu durumu yasayan varmı daha kalp atısını duymadık 7 gün snra duycaz keseyi gördm kötü bisey olmasından korkuyorm
tazebiranne_hg04 Melis3333 aynısını şuan yaşıyorum kramp gibi sağ taraftan giriyor 4+5 im normal diyorlar ama insan tedirgin oluyor bende öyleyim
harruet Melis3333 bnmde kasıklarım agrı giriyordu doktorum bna normal dedı ben basladıgu anda yatıyorumdum dırek
Melis3333 tazebiranne_hg04 internette kese büyümesinden dolayı normal yazıyor bulantı kanama vs olursa kötüymüş ama insan genede kaygılanıyor bugün biraz yogun oldu ondan endişelendim randevum 7 gün snra
ebrusngl Aynısını bende yaşıyorum şu an 5+5 haftalık hamileyim ve sol tarafta arada şiddetli batma oluyor bende çok tedirgin oldum inşallah kötü bişey değildir
tazebiranne_hg04 ebrusngl inşallah yarın kontrole gideceğim doktora da danışacağım başlarda yoktu bugün oldu umarım kötü birşey değildir hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız bebeklerimizi 🥺
ebrusngl tazebiranne_hg04 Amin inşallah canım doktordan sonra bizede bilgilendirme yaparsan çok iyi olur benim randevuma daha var çünkü
tazebiranne_hg04 ebrusngl sordum normal dedi bugün hiçbir ağrım yokken birden kanamam oldu akşam lütfen dua edin 🙏🏻😥
ebrusngl tazebiranne_hg04 Panik yapma canım sakin ol bi doktora görün her ihtimale karşı bol bol dinlen iş yapma sakın
tazebiranne_hg04 Melis3333 hayır iş bile yapmıyordum birden oldu kahverengi şekilde şuan kanamam yok keseyi de gördük ultrasonda inşallah haftaya bebeği de görürüz doktor gene bugün de kontrol için 4 e kadar hastanede tutacak
ebrusngl tazebiranne_hg04 Olmaz canım sen stres yapma dua et bol bol Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah