Gzm23 Kızlar malum havalar soğudu su içme ihdiyacımız azaldı ama hamilelikten dolayı bol su tüketmemiz Gerekiyor Ben 2 litre tüketiyorum ama zorla hiç içesim gelmiyor sizde durumlar nasıl?
Polenpolen52 Gzm23 valla çok ıcıyorum 2 lt yı gecıyordur , hamıle lıkten once ıdrar yolu enfeksıyonu cok gecırdım ben oyuzden hamıleyken gecırmemek ıcın cok tuketmeye ozen gosterıyorum ama , bugun sankı kasıklarım falan agrıyor batma var kasıklarda acaba enfeksıyon mu oldu dedım korktum 18+2 yım
Mrv1007 Gzm23 zorlaya zorlaya 2’ye yaklaşıyorum ama asla geçemiyorum bazı günler 1,5 bile oluyor. Ama her kontrolde bebeğin suyu gayet iyi çıkıyor, bence her vücudun su ihtiyacı da kendine özgü. 3-3,5 litre su içsem midemi taşıyamam valla kusarım 🤣
Polenpolen52 Gzm23 urolojı doktorum onceden ıdrar yolu enfeksıyonu oldugunda 4 lt suyu ıkı gun ıcınce gecırır derdı hep oyle atlatırdım , sımdı hamılelıkte çok su tuketmek gerekıyormus ama sureklı bır mıde yanması okadar ıcılmıyor 😞
Gzm23 Polenpolen52 benim de enfeksiyonum var o yüzden zorluyorum kendimi ama 2 litre anca içebiliyorum sende bir test yaptır sağlık ocağında falan enfeksiyon olabilir
Suzan-mustafa55 Polenpolen52 2 litre iciyorum tabi çalışırken hafta sonu okadar icmiyorum aklıma gelmiyor
heleninannesi06 Gzm23 1.5 litrelik şişeyi yanımdan ayirmiyorum valla nasıl yaptığımı bilmiyorum normalde su içmeyen biri olarak 🤣 ama su çok önemli diye işledi beynime bitiriyorum iki şişeyi
MerveeD Gzm23 2 bucuk 3 lt içiyorum bazen gecıyor da ama hc eksik içmiyorum sabaha kadar lavobaya gıdıyorum
Gzm23 metehaninannesiii valla aynı sorun bende de var sürekli tuvalete koşuyorum eşim diyor bez tak daha kolay 😂😂😂😂
35SD28 Gzm23 en az 3lt içmeye çalışıyorum. Buna rağmen doktorum suyu az mı tüketiyorsun diyor. Sağlık ocağı 3lt yi geçmesin diyor. Anlamış değilim. Zaten içtiğim lu vücudumda kalmıyor. İdrarla hepsi gidiyor.
dml33 35SD28 neden ole dedi suyunda azalmami var banada ole dedi doktor bu hafta bn pek icemedm evde kalmadm suyun azalms az mı ictm dedi bnde evet dedim
BirPatiSever 35SD28 sağlık ocağı neden 3 lt yi geçmesin dedi ki. 4,5-5 litreden sonra su zehirlenmesinden bahsediliyor.
Gzm23 heleninannesi06 valla bende çok içmeyen biriydim mecbur içiyorum hamilelikte çok önemli enfeksiyonu falan atıyor vücud dinç oluyor falan
Gzm23 2melekannesii___ yaa içebiliyor musun peki? Ayırca rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah