heleninannesi06 Son konuşmalardan sonra merak ediyorum daha önce sormuştum ama tekrar sorayım dedim 🍀 Güncel fiyatlar nedir hem muayene hem doğum ücreti
Mihrimahhhhhhhh heleninannesi06 ortadoguya gidiyorum bugün aradim muayene 215 ten 315 e cikmis Dogum 3800 den 4500 e cikmis yuh diyorm artik doguma yakin diye de degistirmek istemiyorum
Leylaemrullah heleninannesi06 özel Adana hastanesi Muzaffer Şengül univarstal eski adı doğum ücreti :3bin TL muayenesi 150 gayet memnunum inslh doğumda güzel geçer cuma günü doğum
Hasanbbek Algomed hastanesi özgür bey muayenesi hala 150 TL ama doğum ücreti 3000 TL olmuş 2500 TL idi
N01AKCAN Hasanbbek az zam yapmışlar altın koza 2000den 3500 oldu çok saçma ya 10 gün kalmasa değiştirirdm
Hasanbbek N01AKCAN Dr la gorusecem bu gittiğimde olaki bir zam daha gelir ben önceden konuştuğum fiyatı öne sürerim herşey olabilir 3 buçuk ay var umudum muayene ücreti artmasin
Prenseslerin_Annesi01 Özel Adana hastanesi muzaffer Şengül muayene 150 de doğum ucretinden haberim yok bilgisi olan varmı arkadaşlar
merakliblog ozgee12345 en son gittiğimde sezaryen normal vs farketmiyor 6bin tl demişlerdi. Muayene ücreti 350 tl yarın doğuruyorum kız hatırlatırsanız haber veririm.