gulnurkrms Kızlar 24+3 günlük gebeyim covid aşısı olmak konusunda cok kararsızım olmak istiyorum aslında herkes çevremde aşırı baskı yapıyor siz oldunuzmu hamisler kimler oldu aşı ve kaçıncı haftada oldunuz ?
G_M_Z gulnurkrms 14+4 te ilk dozumu oldum canım ben, öğretmenim ve okul açılıyor diye olmuştum hiçbir sorun da yaşamadım çok şükür bebeğimin gelişimi çok güzel şu an 32+4 üm 🥰
papatya981 gulnurkrms ben ilk dozumu hamile olmadan önce vuruldum 2.dozumu 4.ayda vuruldum çok şükür hiç birşey olmadı
Mrv1007 Nisa1710 üçüncü dozu kaçıncı haftanızda oldunuz acaba? Bana da çıktı üçüncü doz, sağlık ocağındaki ebe son üç ay önermiyorum dedi, 29. Haftamdayım. Olmak istiyorum, vakalar iyice arttı korkuyorum
Bsrak gulnurkrms bende 12.haftam bitince hemen oldum ilk dozu ikinci dozumu da 17.haftamda oldum doktorumun tavsiyesi üzerine çok şükür hiç bir sıkıntı da yaşamadık
Ebuska gulnurkrms bende ilk dozu 25 haftalıkken ikinci dozu 29 da vuruldum yan etki olarak sadece kol ağrısı oldu onun dışında bir sıkıntı olmadı yaptırmanızı öneririm.
ecembd gulnurkrms 19. Haftadayım, cuma günü oldum. O akşam kolum ağırdı sonra geçti. Korkma ol bence evladınla senin canın önemli
Babykus gulnurkrms aşı ilk geldiğinde olmamak için direnmiştim tam güvenemedim ama eşimin ısrarı ve doktorumun uyarısıyla 2 doz oldum. Üzerinden 3 ay geçti iyi ki ama iyi ki olmuşum. Şuan 37. Haftada covid oldum ki inanılmaz dikkat ediyoruz kimseyle görüşmüyoruz nerden geldiği belli değil. Ama aşılarım olduğu için doktorum beni sakinleştirdi, aşı olmasaydı çok farklı ve ağır bi durumda olacaktım muhtemelen.
Elfvli gulnurkrms ben oldum. 2 doz biontech. İlk doz 8 haftalık ikinci doz 28. Haftada. Bir sorunum olmadı.
Cscn Sinemmmonurr bende olmadım, düşünmüyorum bile. Doktorum bir kere dedi baktı olmayacağım belli ısrar etmedi.
zeynnn5441 gulnurkrms İlk dozu 15. Hafta Dozu 20. Hafta da oldum Şuanda 21 haftaligim korona oldum grip gibi geçiriyorum çok şükür iyiki vurdurmuşum