Sevgiyldz06 Kızlar üzgünüm yaa 36+6 dayım fakat bebişin boyu 33haftayla uyumlu küçük minyon dedi doktor 35 cmlerde kilosu Da 2550 dedi napıcam varmı yapa bilecek bişeyim yiyebileceğim kilosu boyu için 😔😔
FDM220 Sevgiyldz06 günde 2 tane haşlanmış yumurta kaşar peyniri muz süt ürünleri kuru yemişler çiğ daha iyi bence düzenli bir şekilde yapılınca faydası olur
gamzecapanoglu Boyunu bilemiyorum ama kilosu için avakado ,ceviz,muz ve süt çok işe yarıyor. Yani ben faydasını gördüm
RumeysaNur34 gamzecapanoglu katılıyorum bende 3 hafta denemek için dediklerini birde fındık badem yumurta tükettim bolca doktorum bir sonraki kontrolde çok beğendi bir yiyorsan iki ye canım
Merhayldrm Kötü düşünme canım bazı bebekler minyon olur . Annem hep der küçük doğan bebek daha kolay büyür diye ♥️🙏
Ygtkgn Canim banada öyle dedi doktor ama genetik olabilir minyonluk korkulcak birsey yok dedi benmkide 32haftada 1900kgdi yemene dikkat et bol süt ic et suyu tavuk suyu cok tüket dedi protein agirlikli beslen dedi ama yani doktorda dedi senin bebegin anca 2900dogar diye okadar olsunda 2500kg dan sonrasi pekte mühim degil gelisimi iyi olsunda ♥️