Ece003 31+1 haftadayım hala yukarıya çıkmadı 🤣ne zaman çıkıcak hareketleri yukarıda hissediyorum ama karnım hala aşağıda
PrensesAnnesi4 Ece003 Benimki hep asagidaydi 36. Haftadayim dahada asagi indi 38 de elime duser artik 😂
MeyraRana kuzeymomsss onun instragam da videolarını izliyorum insanın sürekli çocuk yapası geliyor vala çok güzel ilgileniyor doğum sırasında anneyle konuşması felan ikinci çocuğu düşünürsem İstanbuldan kalkıp oraya gitcem doğuma vala şuan durumum olsa giderdim bundada
kuzeymomsss Ece003 doğum ücreti ve muayene ücreti hakkında bir bilgin var mı canımm 😂 oraya gidiyorsun diye hatırladım da dedim belki sen gitmişsindir yada bir tanıdığın vardır diye 😂
Ece003 kuzeymomsss muayene 180₺ doğum ücretini henüz doğum şekli belli değil diye sormadım ama duyduğuma göre sezeryan 3.400 dü
kuzeymomsss MeyraRana kesinlikle çok iyi bir doktor. Asla sıkmıyor bende biraz panik bir yapıya sahibim inşallah doğumumu da Erson hoca yapar 🤲🏻 bende yarım saatlik yoldan gidip geliyorum çorluda oturmuyorum
MeyraRana kuzeymomsss eşim ede izletiyorum videolarını çok mükemmel bi doktor diyor doğum ücreti çok fazladır diyor. O bile hayran kaldı doktora